Noreply uzantılı mail adresi nasıl açılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
arkadaşlar ücretsiz olarak noreply hesap nasıl açabilirim çok acil gerekiyor başarabilirsem sizinde işinize yarayacak bir bilgi paylaşabilirim tek ihtiyacım olan noreply bir hesaba gelen doğrulama mailini öğrenmek
Post automatically merged:

!!!!!!!!!!!!!!!!!GÜNCELLEME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
blabla@burası.com
"burası" yazan kısmı düzenleyebilirsem de olur gmail hotmail falan değilde benim belirlediğim birşey yazmam gerek

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Benim de böyle bir e-posta hesabına ihtiyacım var.

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Kanka ücretsiz olarak varsa bana da lazım ama ücretsiz yok herhalde Ben çok araştırdım

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Ücretsiz yok brom. Ücretli bir şekilde alacaksan da sana bir domain birde hosting lazım. Domain ile [email protected]'u belirlersin. Hostingle de blabla yazan kısmı.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
"Noreply" uzantılı bir e-posta adresi açmak, genellikle mümkün değildir çünkü "noreply" terimi, bir e-posta adresine verilen yanıtların alınmayacağını ifade eder. Bu tür adresler, genellikle otomatik e-posta gönderimleri, bilgilendirme e-postaları veya benzeri durumlar için kullanılır.

Ancak, "noreply" yerine başka bir özel e-posta adresi açmak isterseniz, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. E-posta sağlayıcısı seçin: Öncelikle, bir e-posta sağlayıcısı seçmeniz gerekecektir. Popüler e-posta sağlayıcıları arasında Gmail, Outlook (eski adıyla Hotmail), Yahoo Mail ve ProtonMail gibi seçenekler bulunur. Bu sağlayıcılardan birini seçerek hesap oluşturabilirsiniz.
  2. Hesap oluşturun: Seçtiğiniz e-posta sağlayıcısının web sitesini ziyaret ederek "Yeni Hesap Oluştur" veya benzeri bir seçeneği tıklayın. Ardından, gereken bilgileri sağlayarak bir e-posta hesabı oluşturun. Bu süreç genellikle adınızı, soyadınızı, kullanıcı adınızı, şifrenizi ve diğer bilgileri içerir.
  3. E-posta adresinizi seçin: Hesap oluşturma sürecinin bir parçası olarak, istediğiniz e-posta adresini seçmeniz gerekecektir. E-posta adresi, sağlayıcının belirlediği belirli kurallara uymalıdır. Örneğin, belirli bir kullanıcı adını veya takma adı ve sağlayıcının alan adını içerebilir.
  4. Güvenlik önlemlerini ayarlayın: E-posta sağlayıcınızın güvenlik seçeneklerini gözden geçirin ve gerektiğinde hesabınızı daha güvenli hale getirmek için iki faktörlü kimlik doğrulama veya diğer güvenlik ayarlarını etkinleştirin.
Bu adımları takip ederek, "noreply" yerine size özel bir e-posta adresi açabilirsiniz. Ancak, e-posta adresi seçerken, iletişim kurmayı düşündüğünüz kişilerin size yanıt verebileceğini ve e-postalarınızı alabileceğinizi unutmayın.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
herşey paralı artık herkes öyle kimse yardımcı olmuyor dıyolarki parayı veren düdüğü çalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...