Normal programa hile eklemek ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar benim aklıma bir fikir geldi, mesela MSI Afterburner programı oyunlarda fps falan gösteriyor ya, programa ek bir yazılım/kod (yeniyim çok bilmiyorum k.b.) eklesek yani msı afterburnerın içinde hileyle (wall/aim falan) oyun oynasak. böyle bir şey mümkün mü yada benzer bişey. Maksat hem uğraşalım hem deneyelim.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Anlaşılan anticheat sisteminden kaçmak istiyosun, yoksa neden böyle bişey yapılır ki fps gösteren programın içinde wallhack aimbot tarzı hileler açıp kandırmak ? virtualAllocEx, writeprocessmemory bunları saklamalısın hertürlü anlaşılır yani oyuna injecte edilen şeyler

I Still Know Kung Fu
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Unpack edebilirsen dostum gerisi çorap söküğü gibi gelir. Şura da ne kadar yaralı bilmiyorum ama örnek bir konu mevcut
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

zaten araştırırsan emin ol bir çok şey bulabilirsin. Tabi zorluklarda mevcut dediğin gibi profesyonel bir kurum tarafından yazılmış programları unpack etmek zor olacaktır. Ama kod dünyasında imkansız diye bir şey yoktur.

x86-x64 Assembly
Kurucu
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
O Tür yazılımlar oyuna dll inject ediyor, Buna izin veren anti cheatler işe belirli bir bütünlük kontrolü yapıyolar

Yani sen o dll yi editleyip anti cheatleri geçemezsin, Eğer bu dll kendine inject olup virtual alloc ile oyuna yüklenseydi o zaman bişeyler yapma şansın olurdu ama bu tür fraps gibi yazılımların buna ihtiyacı yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...