Teşekkür ederim ama çıkabileceğim max limit 4.5 tlmerhaba iyi akşamlar acer nitro 5 öneririm sana bende kullanıyorum çok memnunum 256gb ssd var üstünde 5500tl almıştım
Teşekkürler inceleyeceğimAsus X505ZA-BQ887
tam senlik fiyatları yükselmiş olabilir yanlız
Teşekkür ederim inceleyeceğimBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapHP 15-RB009NT 7GP88EA A6-9220 4 GB 128 GB SSD Radeon R4 15.6" Notebook 4bin TL bakabilrsin
Teşekkür ederim ilginiz için bakacağımAsus FX505DT-BQ051 kendini kanıtlamış bir sistemdir.HP Pavilion 15-BC509NT Her ne kadar oyun bilgisayarı olarak geçse de programlarında kasma yapmaz.İş bilgisayarı olarak da kullanılabilir.
Monster alma çok ısınıyor her ne kadar destek sistemi güzel olsa da malzeme kalitesi düşük oyuncak maket gibi.
Dostum zaten kullanacağım programları bile yazdım oyun için aramıyorum sen yanlış anlamışsıno paraya oyun oynayacak laptop bulmak biraz zor 6-7 bin arası bakman gerek bence
Teşekkür ederim iceleyeceğimASUS PRIME H310M-E R2.0
P 15-RB009NT 7GP88EA A6-9220 4 GB 128 GB SSD Radeon R4 15.6" Notebook Bu bilgisayar 128 GB SSD'e sahip gerçekten düşük ve paylaşımlı ekran kartı kullanıyor çok fazla katman açtığında kasma donma yapabilir önermem.Teşekkür ederim ama çıkabileceğim max limit 4.5 tl
Post automatically merged:
Teşekkürler inceleyeceğim
Teşekkür ederim inceleyeceğim
Teşekkür ederim ilginiz için bakacağım
Dostum zaten kullanacağım programları bile yazdım oyun için aramıyorum sen yanlış anlamışsın
Teşekkür ederim iceleyeceğim
İşin doğrusu arkadaşlar bu benim mesleğim grafik tasarımı üzerine çalışıyorum bir belediyenin gazetesinde yani 8 saat Photoshop ve infografik yapacağımP 15-RB009NT 7GP88EA A6-9220 4 GB 128 GB SSD Radeon R4 15.6" Notebook Bu bilgisayar 128 GB SSD'e sahip gerçekten düşük ve paylaşımlı ekran kartı kullanıyor çok fazla katman açtığında kasma donma yapabilir önermem.
Teşekkür ederim bakıyorumHP 15-DB1096NT AMD Ryzen 7 3700U 8GB 512GB SSD Windows 10 Home 15.6" FHD :
Trash and u even did not give any information about their serieshave you try Asus Zenbook or the Vivo book?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?