Üye
yazılım falan için istiyosan kesinlikle macbook öneririm
15k ya dediğin gibi sürekli karşıma onlar çıktı , 20k için öneriniz ne olurduEğer tasarım yapacaksan ağırlığı gaminge vermekten çok rendera vermen gerekiyor ama 15 k zor ya hocam, 20 k ya çok güzeller var da 15 tekiler gtx e kadar düşüyor ki rtx bir ekran kartı tasarım konusunda sana çok yardımcı olacaktır.
Şimdilik f/p almam işimi görür , ileride uzak yol stajı ile birlikte daha iyisini alırım kendimetasarım vs işiyle uğraşırsın gibime geliyor bu sektörde o yüzden bütçeyi biraz daha arttırıp apple ürünlerine bakmannı tavsiye ederim
Senin için 5 dakikalık bir araştırma sonucunda belirli alternatifler sunacağım. Birazdan dönerim.15k ya dediğin gibi sürekli karşıma onlar çıktı , 20k için öneriniz ne olurdu
Çok teşekkür ederim , bekliyorumSenin için 5 dakikalık bir araştırma sonucunda belirli alternatifler sunacağım. Birazdan dönerim.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Hocam buyur, 20 k ya bile zor buldum ama 3. laptobu test etme şansım olmuştu yakın arkadaşımdan dolayı, baya iş görüyor, karar senin.
Yardımım dokunduysa ne güzel hocam .)Minnettarım hocam
Autocad derslerde zorunlu imişİyi günler kardeşim. Hangi tasarım CAD programını kullanacaksın bilgin var mı? Kullanacağın programa göre bir tavsiyede bulunalım.
Çok teşekkür ederim vakit ayırdığın için dikkate alacağımAutocad kullanacağın için ramin 16gb kapasiteli olmasına dikkat ettim tavsiyelerimde 8gb modeller biraz daha ucuza gelebilir durumun olduğu vakit upgrade edebilirsin 8gb'lı modelleri 16'ya. belirttiğin bütçeni azda olsa aşıyor burdaki tavsiyelerim ama tavsiyem biraz aşman olur bütçeni değecektir alacağın cihaza.
Casper Excalibur G770.1245-BVH0X-B(Öncelikli tavsiyem bu fiyat bandında.)
HP Victus 16-E0004NT (Oyun oynamakta istersen daha iyi bir seçenek.)
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapAbra A5 V16.7.3 (Monster ürünlerini önermiyorum anakartlarının kalitesizliğinden dolayı.)
Not: Bütçe konusunda imkanın varsa bol taksitli az faizli ürünleri almaya çalışman olur, genç kardeşlerime elektronik cihazlar konusundaki en büyük tavsiyem.
En iyisi benim gözümde monster dostumBilgim yok , üst dönemlerden sordum bilgi verir bana . Tekrar yazarım size olur mu
Post automatically merged:
Eyvallah çok teşekkür ederim vakit ayırdığın için.
Eyvallah hocam
Çok teşekkür ederim . Vakit ayırdınız