Numaralı kontakt lens kullanmak nasıl ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar yakın zamanda gözlükten numaralı lense geçmeyi düşünüyorum. Bunun için ayrı bir göz muayenesi olduğunu duydum. Gerçekten bir muayenesi var mıdır yoksa doktor direk yazıyor mu ? Bir de kullanan arkadaşlar rahatlığı konusunda bilgi verebilir mi. Gözlükten farkları nedir ?

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
her hangi bir işlem olmuyor fakat göz kuruluğun falan varsa sonradan damla yazıyor
gözlüğ'e alıştıysan lens biraz farklı gelecek ben zor alışmıtım hep elim gözüme gidiyodu. daha rahat oluyor, gözlüğe nazaran tam olarak görüyosun kenarların boşluklu kalmıyor :D

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Görmesine görürsün fakat
Göz havasız kalacağı için haftalık olanlarından kullanmanı tavsiye ederim
Ben göz doktoruna gittiğimde göz hastalıkları prof.dr. bana şöyle demişti doktor olarak yıllarca bende gözlük takıyorum demişti
Prof.dr. Bile gözlük takıyorsa lenslere pek yanaşma sana gözlük yazıyorum demişti dostum
Ama nefes alan lenslerden alırsan daha sağlıklı olur senin için

Göz numaraları kaç dostum senin

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
İkisi arasında pek bir fark yok. Lens kullanma gibi bir imkanın varsa lens kullan.

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Ablam gözlükten numaralı lense geçti çok memnun hem de göz numara da gözlükteki gibi zaman la büyümüyor

Süper Üye
7 HİZMET YILI
Bildiğim kadarıyla direk göz doktoruna gidip muayene olduğunda ben Kontakt lens istiyorum, gözlük değil. Dediğin zaman Kontakt Lens yazıyorlar sana, haftalık olanlardan almanı tavsiye ediyorum gözün için. Ayrıca onu göze yerleştirmesi, çıkartması, hijyenini çok iyi sağlaması biraz zor. Ayrıca gözlerinde Lens'le uyursan göz kapaklarının birbirine yapışma ihtimali var. Alışana kadar baya temkinli olman gerekecek.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Hocam benim rutinimde halı saha maçları vardır. Dizi film izlerim (kuruluk yaptığını biliyorum). Uyurken takmaya gerek yok zaten çıkartırım. Rüyayı mı iyi görecem :) Hijyen konusunda da dediğiniz gibi temkinli olmak gerekiyormuş. Göz en hassas organ mazallah. Ama gözlükte günlük işlerimi zorlaştırıyor malesef

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Bende de 2.25 miyopluk var. Lens için doktora sordum tavsiye etmedi. Her gözün şekli lense uymayabilir ve kolayca mikrop kapabilirmiş.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
lens kullanmayı istesemde 1 tık korku sarıyor tabi içimi. zor kardeşim zor o lensi takmak

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
You will have to constantly pay for the lenses. Lenses are nicer and more comfortable. It takes a little time to take care of them. They hide your defect from others. It is better to undergo an eye examination separately under the lenses.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...