bu sistem ile düşük ayarda oynayacağını sanmıyorumOynadığı oyuna bağlı.Yani yapar.Ultra ayarlarda Cyberpunk 2077 oynarsan yapmaz.Ama düşük ayarlarda valorant, lol oynarsan yapar.
Rekabetçi oyunları ultrada oynamanın bi mantığı yok.Düşük gecikme için düşük ayarlar daha mantıklı.bu sistem ile düşük ayarda oynayacağını sanmıyorum![]()
birebir aynı düşünüyoruz brom ya 170 fps mis gibi monitörüne yetişmiyorsa anlarım da ne bileyim garipHangi oyun olduğunu yazmamışsınız. Teknolojik donanım alırken gerçekten ihtiyacınız olup olmadığına emin olun. İşlemciye çok kötü diyenleri anlamıyorum yeni seri çıkmamış olsa en iyisi hala bu olurdu. Sanki Amd phenom II den bahsediyormuş gibi davranmışsınız. İşlemci de gayet iyi ekran kartınız da. Değiştirmeye ihtiyacınız olduğunu yeni nesil bir oyun oynamak isteyip donanım yetersiz kaldığında anlarsınız. 170fps alabildiğiniz oyunda donanım yükseltmek mantıksız. Paranız cebinizde kalsın, dolar alın. YTD
1070 8gb günümüz için gayet yeterli karttır .İyi günler.Merhabalar,
Şuanda kullandığım ekran kartı 1070 8gb 256 bit. İşlemcim Ryzen5 2600x Ram 16 GB DDR4
Daha iyi fps almak için ekran kartını yükseltmeye gerek varmı ? Şuanda 140-170 arası alıyorum.
işlemcin gayet güçlü bir işlemci ekran kartında gayet güçlü aslında bendede r5 2600 var rx 590 8gb ile kullanıyorum arkadaştan test amaçlı aldığım rtx 2060 ı bile rahatlıkla kullanabildim onun üstünü denemedim deneyen varsa eğer bizide aydınlatsınMerhabalar,
Şuanda kullandığım ekran kartı 1070 8gb 256 bit. İşlemcim Ryzen5 2600x Ram 16 GB DDR4
Daha iyi fps almak için ekran kartını yükseltmeye gerek varmı ? Şuanda 140-170 arası alıyorum.