28 Tem 2023 #1 Lvorexn Süper Üye Katılım 17 Şub 2022 Mesajlar 1,067 Çözümler 2 Tepki puanı 43 Ödüller 4 Yaş 26 4 HİZMET YILI Laptopumda nvdia gt 730 ekran kartım var ve nvdia GeForceyi yüklerken böyle bir hata alıyorum nasıl çözümleye bilirim? Ekli dosyalar 1690555604815.png 4.6 KB · Görüntüleme: 45
Laptopumda nvdia gt 730 ekran kartım var ve nvdia GeForceyi yüklerken böyle bir hata alıyorum nasıl çözümleye bilirim?
Çözüm k0vacs 28 Tem 2023 Lvorexn' Alıntı: Dostum eskiden çalışıyordu şimdi çalışmıyor sistemim destekliyor Post automatically merged: 28 Tem 2023 Ve ekstradan desteklenenler arasında nvdia geforce 730 var boş yorum atmak için atma Genişletmek için tıklayın ... isletim sistemi de destekleniyor mu? onceden yukleyebilip simdi yukleyemedigini de belirtmemissin. veya belki de destegi yeni kesildi? Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bu sorununu cozecektir.
Lvorexn' Alıntı: Dostum eskiden çalışıyordu şimdi çalışmıyor sistemim destekliyor Post automatically merged: 28 Tem 2023 Ve ekstradan desteklenenler arasında nvdia geforce 730 var boş yorum atmak için atma Genişletmek için tıklayın ... isletim sistemi de destekleniyor mu? onceden yukleyebilip simdi yukleyemedigini de belirtmemissin. veya belki de destegi yeni kesildi? Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bu sorununu cozecektir.
28 Tem 2023 #2 k0vacs neither false nor fake Emektar Üye Katılım 21 Nis 2020 Mesajlar 2,807 Çözümler 595 Tepki puanı 825 Ödüller 9 Sosyal 6 HİZMET YILI ekran kartın veya işletim sistemin desteklemiyor işte. burada yazan kısma tıklayıp bilgi alabilirsin. Oyla 0 Olumsuz oyla
ekran kartın veya işletim sistemin desteklemiyor işte. burada yazan kısma tıklayıp bilgi alabilirsin.
28 Tem 2023 Konuyu başlatan #3 Lvorexn Süper Üye Katılım 17 Şub 2022 Mesajlar 1,067 Çözümler 2 Tepki puanı 43 Ödüller 4 Yaş 26 4 HİZMET YILI kaanbby' Alıntı: ekran kartın veya işletim sistemin desteklemiyor işte. burada yazan kısma tıklayıp bilgi alabilirsin. Genişletmek için tıklayın ... Dostum eskiden çalışıyordu şimdi çalışmıyor sistemim destekliyor Post automatically merged: 28 Tem 2023 kaanbby' Alıntı: ekran kartın veya işletim sistemin desteklemiyor işte. burada yazan kısma tıklayıp bilgi alabilirsin. Genişletmek için tıklayın ... Ve ekstradan desteklenenler arasında nvdia geforce 730 var boş yorum atmak için atma Oyla 0 Olumsuz oyla
kaanbby' Alıntı: ekran kartın veya işletim sistemin desteklemiyor işte. burada yazan kısma tıklayıp bilgi alabilirsin. Genişletmek için tıklayın ... Dostum eskiden çalışıyordu şimdi çalışmıyor sistemim destekliyor Post automatically merged: 28 Tem 2023 kaanbby' Alıntı: ekran kartın veya işletim sistemin desteklemiyor işte. burada yazan kısma tıklayıp bilgi alabilirsin. Genişletmek için tıklayın ... Ve ekstradan desteklenenler arasında nvdia geforce 730 var boş yorum atmak için atma
28 Tem 2023 #4 k0vacs neither false nor fake Emektar Üye Katılım 21 Nis 2020 Mesajlar 2,807 Çözümler 595 Tepki puanı 825 Ödüller 9 Sosyal 6 HİZMET YILI Lvorexn' Alıntı: Dostum eskiden çalışıyordu şimdi çalışmıyor sistemim destekliyor Post automatically merged: 28 Tem 2023 Ve ekstradan desteklenenler arasında nvdia geforce 730 var boş yorum atmak için atma Genişletmek için tıklayın ... isletim sistemi de destekleniyor mu? onceden yukleyebilip simdi yukleyemedigini de belirtmemissin. veya belki de destegi yeni kesildi? Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bu sorununu cozecektir. Son düzenleme: 13 Ağu 2023 Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Lvorexn' Alıntı: Dostum eskiden çalışıyordu şimdi çalışmıyor sistemim destekliyor Post automatically merged: 28 Tem 2023 Ve ekstradan desteklenenler arasında nvdia geforce 730 var boş yorum atmak için atma Genişletmek için tıklayın ... isletim sistemi de destekleniyor mu? onceden yukleyebilip simdi yukleyemedigini de belirtmemissin. veya belki de destegi yeni kesildi? Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bu sorununu cozecektir.