Merhablar ben eth madenciliğine daha yeni başladım sanırım başlayamadım ben eth u lolminer ile kazmak istiyorum ama hep 0.00 mh alıyorum bilen varsa yardım edebilirmi nvidia ekran kartım var
Şöyle ki havuzlardan kazıyor diye biliyorum bende fakat alıcağın hashrate oldukça az olacaktır tek kart ile ödeme almak istiyosan 1-1.5 hafta boyunca durmaksızın kazması gerekiyor zaten.
Ortalama 850w tüketime ayda şehirden şehre değişen TL/kWh değerine göre göz önünde bulundurursak 450-500Tl gibi bir rakam
Post automatically merged:
Şöyle ki havuzlardan kazıyor diye biliyorum bende fakat alıcağın hashrate oldukça az olacaktır tek kart ile ödeme almak istiyosan 1-1.5 hafta boyunca durmaksızın kazması gerekiyor zaten.
Kazar, eth de kazar kazmasına ama tek kart ile olacak iş değil anlata bildim umarım. Fakat diğer coinleri pek bilmiyorum sistem muhtemelen aynı fakat denemedim hiç..
eth 4 gb lik ekran kartlarıyla kazım işleminin bittiğini söylemişti minimum 6 gb olmalı ekran kartın diye okudum bi blog ta fakat herkezin de dediği gibi tek ekran kartıyla yapman sana kar sağlamaz malesef :s alt coin kazımayı deneye bilirsin ama