Hocam ne kadar mining yapılabilir ki GTX 1050 Ti ile?
bazı insanlar 4gb lık amd ile yapıyorlar belki bunlarlada yaparlar diye düüşündüm
Hocam ne kadar mining yapılabilir ki GTX 1050 Ti ile?
Sanmıyorum hocam aşırı yavaş çalışır öyle. Adamlar 10 20 tane RTX 3080 ile Mining yapıyorlar, düşük bütçeli mining olur Gtx 1050 Ti ilebazı insanlar 4gb lık amd ile yapıyorlar belki bunlarlada yaparlar diye düüşündüm
Hocam hali hazırda RX 560 gibi kartları piyasada bulabiliyoruz diye biliyorum, büyük bir rekabet çıkaracağını sanmıyorum. GTX 1050 Ti dönse bile AMD'nin stokları getirmesi 3-4 ayı bulacaktır. Korona bu kart yapma işlerini baya yavaşlattı.Nvidia nın bu hareketinin rekabet başlatacağını düşünüyorum giriş seviyesi segmentte neredeyse eskisi gibi kart kalmadı amd bence nvidia nın bu kulvarda tek kalmasını izin vericeğini sanmıyorum eğer 1050 ti raflarda tekrardan yer almaya başlarsa rx 500 serisi kartların da geri döneceğini düşünüyorum tabi belki 600 serisini çıkarabilir veya yeni bir giriş seviyesi modeli duyurabilirler
şöyle oluyor hocam işte dediğin gibi adamın 3080 e vericek parası falan olmuyor ben 3080 alıcağıma 10 tane 20-30 tane amd 4 gb dizerim daha iyi diyor bazılarıSanmıyorum hocam aşırı yavaş çalışır öyle. Adamlar 10 20 tane RTX 3080 ile Mining yapıyorlar, düşük bütçeli mining olur Gtx 1050 Ti ile![]()
Haklısınız ama yinede alt seviye için bir şeyler yapabilirler diye düşünüyorumHocam hali hazırda RX 560 gibi kartları piyasada bulabiliyoruz diye biliyorum, büyük bir rekabet çıkaracağını sanmıyorum. GTX 1050 Ti dönse bile AMD'nin stokları getirmesi 3-4 ayı bulacaktır. Korona bu kart yapma işlerini baya yavaşlattı.
Olabilir, Gtx 1050 Ti gibi alt segmentler için uygun fiyatlı bir kart çıkartırlarsa çok satar diye düşünüyorum.Haklısınız ama yinede alt seviye için bir şeyler yapabilirler diye düşünüyorum