- Yasaklandı
-
intel hd graphics 630 driverı var ve güncel gtx 1060 driverim da var ve güncel nvdia denetim masasından uygulamalrı açarken nvidiayı kullan seçeneğini seçip intel hd pgraiphicsi devre dışı bıraktım driver duruyor halaDriver varmı yokmu? yoksa yükle, varsa güncelle, ekran kartını görüyorsa ve hayla yavaşlık yapıyorsa bir format atabilirsin bence
teşekkür ederim deneyceğim hemenEger baslatirken takilma oluyorsa pil moduna gir (Bende rusca) en altdakini isaretle ЖЖBuraya girdikten sonra bunu isaretle Ondan sonra buraya tikla en altdakini sec Ekli dosyayı görüntüle 66936Ekli dosyayı görüntüle 66935Ekli dosyayı görüntüle 66934
Donanım olarak bir sorun olabilirmi acaba? bir kontrol ettirebilirsin çözümünü bulamazsanintel hd graphics 630 driverı var ve güncel gtx 1060 driverim da var ve güncel nvdia denetim masasından uygulamalrı açarken nvidiayı kullan seçeneğini seçip intel hd pgraiphicsi devre dışı bıraktım driver duruyor hala
Post automatically merged:
teşekkür ederim deneyceğim hemen
donanımsal bir sorun olduğunu pek sanmıyorum ya çünkü inteli tekrar aktifleştirdiğim zaman her şey normale dönüyor ama onu devre dışı bırakınca pc bi sapıtıyor şuan evde değilim işim çıktı 1-2 saate eve geçicem deneyeceğim o zamn arkadaşların yazdığını hayırlsıı bakalımDonanım olarak bir sorun olabilirmi acaba? bir kontrol ettirebilirsin çözümünü bulamazsan
format sonrasında ne yapmam gerekiyor peki ? yakında yeni ssc almayı planlıyorum onunla beraber temiz kurulum yapıcam zaten fakat benim bildiğim kadarıyla intelin driverları direk kurulu geliyor onu kaldırıp sadece nvdianın mı driverini kurmam gerekl i ?Merhaba, format atmaktan başka çareniz yok ne yazık ki.
Ozaman format at kanka, sıfırdan kur bi bilgisayarınıdonanımsal bir sorun olduğunu pek sanmıyorum ya çünkü inteli tekrar aktifleştirdiğim zaman her şey normale dönüyor ama onu devre dışı bırakınca pc bi sapıtıyor şuan evde değilim işim çıktı 1-2 saate eve geçicem deneyeceğim o zamn arkadaşların yazdığını hayırlsıı bakalım
dediğini yaptım fakat hala aynı sorunu yaşıyorum hangi ayarı yaptıysam yapayım intelin grafik kartını devre dışı bırakınca sistem kasmaya başlıyorAygıt yöneticisinden geri aç her şeyi eski haline getir sonra grafik ayarları yaz windows arama kısmına o geldikten sonra orada hangi oyunda kasma oluyorsa o oyunun kurulu olduğunyeri seçip exe sine tıkla bunu yaptıktan sonra yine aynı yerden performansa al genelde windowsa bırak diye çıkar performansa alırsan harici ekran kartın çalışır iyi günler
az önce intel driverini güncellemye çalıştım zten son sürüm dedi nvidia da son sürümde fakat temiz kurulum yaptım ama hala aynı sorun devam etmekteddu ile driverleri sil komple temiz kurulum yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?