Onaylı Üye
Hocam letgoya koydum , mesaj atan atana , 4200 e biriyle anlaştım ama içim el vermiyorleptop olduğu için biraz daha pahalıya satabilirsin o yüzden 6000 diyorum. ( en az 6000 )
Hocam bilgisayar sade gözüküyor, oyuncu bilgisayarı gibi değil yani . Ama içindekiler oyuncu donanımları . Buna rağmen 7 eminmisiniz ?işlemcisi kaliteli 7 bine rahat satarsın
bence gayet ideal daha fazlasını istemek saçma4200 az diyorsunuz o zaman değil mi arkadaşlar
4200 mü kardeşim sakın verme. daha pahalıya vermek zorundasın 4200e çöp bilgisayar bile yok bu devirde.Hocam letgoya koydum , mesaj atan atana , 4200 e biriyle anlaştım ama içim el vermiyor
dostum bu leptobun için 1050ti var 1050ti normalde evet masaüstünde çok değerli değil ama iş leptoba gelince 1650 superli leptop şu anda minimum 10 bin lira yani senin i7 7.nesil işlemcin var bu çöp bir işlemci değil minimum 6000e satman lazım 7000 olursa çok iyi olur. (8000 bile edebilirHocam bilgisayar sade gözüküyor, oyuncu bilgisayarı gibi değil yani . Ama içindekiler oyuncu donanımları . Buna rağmen 7 eminmisiniz ?
kanka hala 4500 diyon ben burda kafayı yedim az daha bekle 3000 lira daha kazan.Abi kafam çok karıştı ya . 4200 e satmasam 4500 e satsam 300 lira için değmez diye düşünüyorum
bu 5000 diyenlerin hepsi piyasayı bilmeden yorum kasmak için sallıyorlar dostum gir itopya.coma ordan bak bu sistemin bi tık üstü 10k falan az daha bekle müşteri çıksın.Abi kafam çok karıştı ya . 4200 e satmasam 4500 e satsam 300 lira için değmez diye düşünüyorum
sen bilirsin ben olsam 6500 koyardımo zaman 5.500 e koyuyorum 1 ay beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?