Seçkin Üye
Selam Ben bı oyunu 4:3 Oynadigimda Black Barlar Cikiyor Yanlardan Ama Bunun Çözümü Yapmak Icinden Ölçeklendirme modu Tam Ekran Yapmam Lazım Ama Olmuyor Lütfen Yardım
3D ayarlarından görüntü keskinleştirme sekmesine girin, GPU Scaling seçeneğini devre dışı bırakın. Tekrar kontrol edin.Selam Ben bı oyunu 4:3 Oynadigimda Black Barlar Cikiyor Yanlardan Ama Bunun Çözümü Yapmak Icinden Ölçeklendirme modu Tam Ekran Yapmam Lazım Ama Olmuyor Lütfen Yardım
Ekli dosyayı görüntüle 91956
Kardes Ben Sence Onu Denemedim Bos Bos Mesaj Atma Lufen Sirf Mesaj Kasicaksin Diyef11 dene
knk işlemci menüsünden yapılıyordu diye hatırlıyorum işlemcin intelse intel grafik kontrol merkezine girip bakabilirsin amd ise onu bilmiyorum ben de intel varSelam Ben bı oyunu 4:3 Oynadigimda Black Barlar Cikiyor Yanlardan Ama Bunun Çözümü Yapmak Icinden Ölçeklendirme modu Tam Ekran Yapmam Lazım Ama Olmuyor Lütfen Yardım
oynadığın oyundaki çözünürlüğü & masaüstü çözünürlüğünü & oyunu tam ekran mı yoksa pencereli olarak mı oynadığını yazar mısın.Selam Ben bı oyunu 4:3 Oynadigimda Black Barlar Cikiyor Yanlardan Ama Bunun Çözümü Yapmak Icinden Ölçeklendirme modu Tam Ekran Yapmam Lazım Ama Olmuyor Lütfen Yardım
cozurnurlugu degistirip denermisin olmazsa bunu dene Win+Ctrl+Shift+B tuşlarına aynı anda bas duzelirSelam Ben bı oyunu 4:3 Oynadigimda Black Barlar Cikiyor Yanlardan Ama Bunun Çözümü Yapmak Icinden Ölçeklendirme modu Tam Ekran Yapmam Lazım Ama Olmuyor Lütfen Yardım
3D ayarlarından görüntü keskinleştirme sekmesine girin, GPU Scaling seçeneğini devre dışı bırakın. Tekrar kontrol edin.Selam Ben bı oyunu 4:3 Oynadigimda Black Barlar Cikiyor Yanlardan Ama Bunun Çözümü Yapmak Icinden Ölçeklendirme modu Tam Ekran Yapmam Lazım Ama Olmuyor Lütfen Yardım