Nvidia'nın Gelen Son Güncellemesi Oyunlarda Fps Kaybına Sebep olmakta !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI

Nvidia'nın kullanıcıları için getirdiği son güncellemede , oyun içinde ağır fps kayıpları yaşanmakta.Nvidianın bazı kullanıcıları Cs:Go oyununda 100 Fps'e varan kayıplar yaşadığını belirtiyor.Bu sorunun kaynağı henüz bilinmemekte.Nvidia'nın yaptığı açıklamada gelecek olan son güncellemede oyunda size daha iyi bir performans sunulacağı söylenmişti fakat bazı kullanıcılara göre hiç böyle olmadı.Oyuncular ciddi fps kayıpları yaşadıklarını ifade etmekteler.Çoğu oyuncu Fortnite, Battlefield V, The Witcher 3 ve Cs:Go oyunlarında çok ciddi fps kaybı yaşadığını söylüyor.Bazı kullanıcıların fikrine göre sorun ekran kartında degil işlemcide.Bazı oyunculara göre fps kaybı oyundan kaynaklı olurken bazı oyunculara görede bu fps kaybının temel nedeni DirectX 12 olarak düşünülmekte.​

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Bende 1050Tİ var her zaman nvidia nın eski sürümünü kullanıyorum yeni sürümler bütün oyunlarda 5-10 fps daha az veriyor çünkü yeni driverlar RTX Ekran kartlarına uyarlanıyor ve 1050Tİ veya 1060 kullananların da fps düşüşü yaşamasına neden oluyor.

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Ayni şekilde sorun amd de yaşamaktan 19 sürümü kurduğumda ağır fps kayıpları yaşıyorum 17 sürümünü kullandığımda nor al değermerin üatünde alıyorum fps i

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
RTX Ekran Kartı olan birini ne kadar etkiler. Fps Takıntısı Yoksa Etkilemez.

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
nvıdıa ların çok güncellemesi var. Çoğu arkadaslarım bundan şikayetciydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...