Merhaba 3 gün önce ödemesini yaptım. 48 saat bekleyin dediler bekledim. Bugün 72 saat oldu ortada ses yok bir şey yok bekle diyorlar daha da böyle böyle bekletecekler. Sonra arkadaş dc'den engelledi. Ekran görüntülerinden kendisi ref olduğu kişiye yönlendirdi. Hala ref olduğu kişi yazmıyor. Daha da bekleyecekmişim.Merhabalar ürünün parasını yapımcıya ödeyeli 3 gün mü geçti bugün itibariyle söyler misiniz?
Yapımcıya ödüyor, 2 gün beklemesi gerektiği söylenilmiş bloke işlemleri vs üstünden ek 1 gün geçiyor ek 1 gün geçmiş sadece adam belki dışarıda geziyor saçmalığın daniskası yani 1 gün geçmesine rağmen böyle bir yorum gelmesi. Hepsini geçtim benim anlamadığım mevzu adım neden geçiyor, adım scam olayında geçiren birisini arkadaşlık listemden çıkarttığım için neden engelledim hitamına maruz bırakılıyorum?Merhabalar ürünün parasını yapımcıya ödeyeli 3 gün mü geçti bugün itibariyle söyler misiniz?
Burada dc'den sana ulaştım sen ref olarak o kişiye yönlendirdin. Ref olmanın ne demek olduğunu da lütfen bakın. Ref demek ben kefilim demek değil mi? Kime yazacağım veya ne yapmam lazım. Ödemeyi yaptıysam 48 saat sonra bana açıklama yapılması gerekiyor. 72 saat geçmiş döneceğiz diye bir mesaj mı atılır.Yapımcıya ödüyor, 2 gün beklemesi gerektiği söylenilmiş bloke işlemleri vs üstünden ek 1 gün geçiyor ek 1 gün geçmiş sadece adam belki dışarıda geziyor saçmalığın daniskası yani 1 gün geçmesine rağmen böyle bir yorum gelmesi. Hepsini geçtim benim anlamadığım mevzu adım neden geçiyor, adım scam olayında geçiren birisini arkadaşlık listemden çıkarttığım için neden engelledim hitamına maruz bırakılıyorum?
Tarafın mağdur edildiği bir konu yok ortada. Dönüş yapacağım mesajı ile developer geri dönüş sağlıyor zaten. Gerek sağlık, gerek ailevi, gerek eş dost ya da artık adamın hayatındaki konu her ne ise satıcı 1 gün aktif olamadığı için bu kişi mağdur edilmiş olmuyor. Almadığım bir parayı da iade edemem mantıksal olarak.@NXSoftware Sizin yönlendirdiğiniz ve referansınız ile gidilen bir yerden siz meshulsünüzdür çünkü yönlendirdiğiniz kişiye kefil olmuşsunuz bunu yazışmalarınız da kanıtlıyor niteliğinde zaten şimdi alıcı tarafın mağduriyetini nasıl gidereceksiniz ürünün geliştiricisi ile konuşup ürünü teslim ederek mi yoksa alıcıya ürün bedelinin tarafına iade edilerek mi sizden geri dönüş bekliyorum.
Beklemen lazım.Hileyi almadan önce gayet iyi ulaşabiliyorken tam 48 saat geçtikten sonra ulaşılamıyor. Ref olduğu kişi tarafından geri döneceğim diye mesaj atılıyor. Bu durumda benim ne yapmam lazım
Problem yok bekliyorum zaten paranın ödenmemesi için elinden geleni yapacakmışsın bu konu burada dursun bekleyelim.Beklemen lazım.
Dostum konu beklenip beklenilmemesi değil. Bir kere konu açıldı insanlar adımı görüyor, olayda haklı ya da haksız çıksam ya da 3 5 gün her ne ise beklesen bile bu konu leke gibi burada duruyor birisi adımı arattığında haklı bile olsam bunu gördüğünde ister istemez insalık hali satın alacaksada geri çekilir benden. Diyorum ki haklı bile çıksam ya da mağduriyet giderilse bile bu konu açıldığı için ve sansürsüz şekilde adım yer aldığı için her ne olursa olsun insanlar görüp okuyor. Bu saatten sonra uzlaşmanın manası ne meselaProblem yok bekliyorum zaten paranın ödenmemesi için elinden geleni yapacakmışsın bu konu burada dursun bekleyelim.
Alıcı tarafın beyanına göre ürün, sizin referansınız ve kefiliniz üzerine yönlendirdiğiniz geliştiriciden satın alınmıştır. Bu nedenle gerçekleşen satıştan doğan sorumluluk yalnızca geliştiriciye değil, yönlendirme ve referans sağlayan taraf olarak size de aittir. Anladığım kadarıyla söz konusu geliştiricinin ürünlerini satarak ticaret yapmaktasınız; bu durumda yapılan satış ve sonrasındaki süreçte sorumluluğunuz bulunmaktadır. Alıcı taraf ürünü satın almış olup kendi beyanına göre 3 gündür geliştirici tarafından herhangi bir geri dönüş veya teslimat yapılmamıştır. Geliştiricinin kişisel sebeplerle gecikme yaşıyor olması elbette mümkün olabilir; ancak satın alınmış bir ürünün bu şekilde bekletilmesi kabul edilebilir bir durum değildir. Bu nedenle alıcı tarafın mağduriyetinin giderilmesi adına gerekli aksiyonu almanız gerekmektedir. Lütfen geliştirici ile iletişime geçerek ürünün en kısa sürede teslim edilmesini sağlayın ya da bunun mümkün olmadığı durumda alıcıya ücret iadesi gerçekleştirin. Bu konunun çözümü için tarafınıza 2 gün süre tanınmaktadır. Belirtilen süre içerisinde gerekli işlem yapılmaz ve alıcı tarafın mağduriyeti giderilmezse forum kuralları gereği hesabınız kalıcı olarak forumdan uzaklaştırılacaktır.Tarafın mağdur edildiği bir konu yok ortada. Dönüş yapacağım mesajı ile developer geri dönüş sağlıyor zaten. Gerek sağlık, gerek ailevi, gerek eş dost ya da artık adamın hayatındaki konu her ne ise satıcı 1 gün aktif olamadığı için bu kişi mağdur edilmiş olmuyor. Almadığım bir parayı da iade edemem mantıksal olarak.
Konu çözüme kavuştuğunda kimse sizi dolandırıcı olarak atfetmez merak etmeyin problem çözüldükten sonra konuyu kilitlyeyip gerekli yazıyı mağduriyet giderildi diye biz zaten yazıyoruz burada bir tek sizin için konu açılmıyor bunu unutmayın lütfen.Dostum konu beklenip beklenilmemesi değil. Bir kere konu açıldı insanlar adımı görüyor, olayda haklı ya da haksız çıksam ya da 3 5 gün her ne ise beklesen bile bu konu leke gibi burada duruyor birisi adımı arattığında haklı bile olsam bunu gördüğünde ister istemez insalık hali satın alacaksada geri çekilir benden. Diyorum ki haklı bile çıksam ya da mağduriyet giderilse bile bu konu açıldığı için ve sansürsüz şekilde adım yer aldığı için her ne olursa olsun insanlar görüp okuyor. Bu saatten sonra uzlaşmanın manası ne mesela
Alıcı discorddan bana tekrar istek atsın ödediği parayı iade edicem dekontunu size discorddan ileticem sonrasında ne olacak peki?Alıcı tarafın beyanına göre ürün, sizin referansınız ve kefiliniz üzerine yönlendirdiğiniz geliştiriciden satın alınmıştır. Bu nedenle gerçekleşen satıştan doğan sorumluluk yalnızca geliştiriciye değil, yönlendirme ve referans sağlayan taraf olarak size de aittir. Anladığım kadarıyla söz konusu geliştiricinin ürünlerini satarak ticaret yapmaktasınız; bu durumda yapılan satış ve sonrasındaki süreçte sorumluluğunuz bulunmaktadır. Alıcı taraf ürünü satın almış olup kendi beyanına göre 3 gündür geliştirici tarafından herhangi bir geri dönüş veya teslimat yapılmamıştır. Geliştiricinin kişisel sebeplerle gecikme yaşıyor olması elbette mümkün olabilir; ancak satın alınmış bir ürünün bu şekilde bekletilmesi kabul edilebilir bir durum değildir. Bu nedenle alıcı tarafın mağduriyetinin giderilmesi adına gerekli aksiyonu almanız gerekmektedir. Lütfen geliştirici ile iletişime geçerek ürünün en kısa sürede teslim edilmesini sağlayın ya da bunun mümkün olmadığı durumda alıcıya ücret iadesi gerçekleştirin. Bu konunun çözümü için tarafınıza 2 gün süre tanınmaktadır. Belirtilen süre içerisinde gerekli işlem yapılmaz ve alıcı tarafın mağduriyeti giderilmezse forum kuralları gereği hesabınız kalıcı olarak forumdan uzaklaştırılacaktır.
Konu çözüme kavuştuğu takdirde siz de bu süreci alnınızın akıyla geride bırakmış olacak ve forumumuzda şeffaf bir şekilde, herkesin güveniyle satış yapmaya devam edebileceksiniz. Bunun hem sizin itibarınız hem de alıcı tarafın mağduriyetinin giderilmesi açısından yeterli ve makul bir sebep olduğunu düşünüyorum.Alıcı discorddan bana tekrar istek atsın ödediği parayı iade edicem dekontunu size discorddan ileticem sonrasında ne olacak peki?
Tamam bir iki saat için de iade yapıp dekontu ileteceğim sizeKonu çözüme kavuştuğu takdirde siz de bu süreci alnınızın akıyla geride bırakmış olacak ve forumumuzda şeffaf bir şekilde, herkesin güveniyle satış yapmaya devam edebileceksiniz. Bunun hem sizin itibarınız hem de alıcı tarafın mağduriyetinin giderilmesi açısından yeterli ve makul bir sebep olduğunu düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?