Ama olmak ki kral bak yeni depresyondan çıktık, aşk acısı bitti diyoruz sen geliyorsun gene dolaylı yoldan hatılatıveriyorsun.d Ayla Dikmen- AnlamazdınHafif yağmurlu bir gün de yolda yürürken ya da yolculuk yaparken müzik dinliyorsunuz ve spotifyde o müzik geldi ve gözleriniz dolmaya başladı. Müzik bütün vücudunuza işlemeye başladı ve depresif bir hal almaya başladı. Artık depresif oluşunuz bütün vücudunuzu ele geçirdi ve ne bir şey söyleyebiliyorsunuz ne de başka bir şeye ilgili duyuyorsunuz. Tek yaptığınız şey müzikte kaybolup hafiften yağan yağmuru izlemek ya da dinlemek.
O müzik nedir?
Benim, o dediğim müzik ektedir.
Şuanda dinliyorum. Acını hissettim reisAma olmak ki kral bak yeni depresyondan çıktık, aşk acısı bitti diyoruz sen geliyorsun gene dolaylı yoldan ahtırlatıveriyosun.d Ayla Dikmen- Anlamazdın
Bir de benim gözümden olaylara şahit olsan .dŞuanda dinliyorum. Acını hissettim reis
o yağmurda bu müziği açıp uzaklara dalarak bakarımTek yaptığınız şey müzikte kaybolup hafiften yağan yağmuru izlemek ya da dinlemek.
kanove - aşk bir mezar kuşuHafif yağmurlu bir gün de yolda yürürken ya da yolculuk yaparken müzik dinliyorsunuz ve spotifyde o müzik geldi ve gözleriniz dolmaya başladı. Müzik bütün vücudunuza işlemeye başladı ve depresif bir hal almaya başladı. Artık depresif oluşunuz bütün vücudunuzu ele geçirdi ve ne bir şey söyleyebiliyorsunuz ne de başka bir şeye ilgili duyuyorsunuz. Tek yaptığınız şey müzikte kaybolup hafiften yağan yağmuru izlemek ya da dinlemek.
O müzik nedir?
Benim, o dediğim müzik ektedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?