Denerim ama aynısı olmaz.memoryui ye benzer bi loader yapabilirmisin ?
Teşekkürler.faydalı konu
zaten aynısı deil ben uzaktan oyun ekliyebiliyim ve dll linkini ekliyim yeterDenerim ama aynısı olmaz.
Ben Visual Basic 2010 Express kullanıyorum.sa 1 sene once cok iyi hile kodluyordum ancak bıraktım hersey silindi bana visualstudio indirme linki atarmısın ben ındırıyorum
farklı farklı anlamadıgım vs cesitleri cikiyor tesekkurler
Sadece 2 si için mi kayıt olma vs ?zaten aynısı deil ben uzaktan oyun ekliyebiliyim ve dll linkini ekliyim yeter
Değerli yorumun için teşekkürler.yararlı.iyi forumlar.
aynenSadece 2 si için mi kayıt olma vs ?
Denerimaynenkayıt falan ben yapabiliyorum isdediğim tek şey uzaktan hile ekleyip silebilmek ftp veya mysql serverden
zulu'ya loader yapsam hile olmasa birşey'e yaramaz ki.zulu'ya Loader Yapsana KNK
Bir kaç aşama var dahaYararlı Konu İyi forumlar memoryui Gibi benzetsen bile süper olur reis
İki kez değil seri halinde video atıyorum ve bur da giriş paneli orda ise üye olma ve giriş paneli 2 seri olduğu için öyle gözüküyor.aynı kanala aynı videoyu iki kez yklemişsin genede sğağol
Birşey Anlamadım ama başarılarİki kez değil seri halinde video atıyorum ve bur da giriş paneli orda ise üye olma ve giriş paneli 2 seri olduğu için öyle gözüküyor.
chroma download visualbasic 2010 yaz cıkan ilk site soft32 o sitede sorunsuz linksa 1 sene once cok iyi hile kodluyordum ancak bıraktım hersey silindi bana visualstudio indirme linki atarmısın ben ındırıyorum
farklı farklı anlamadıgım vs cesitleri cikiyor tesekkurler
teşekkürler indirdimchroma download visualbasic 2010 yaz cıkan ilk site soft32 o sitede sorunsuz link
Bir şey değil.teşekkürler indirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?