4 Mar 2018 #1 Lioner L Uzman Üye Katılım 6 Kas 2017 Mesajlar 174 Tepki puanı 16 Ödüller 7 8 HİZMET YILI Hepinize merhaba arkadaşlar bugün sizlere Visual Basic Tema Eklemeyi göstercem. Kanal benimdir.Bir sorunuz olursa yorumlara yazınız.Ve bu kod ne ve benzeri sorularınızı da yanıt vercem. Videoda Kullandığım Tema; Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Hepinize merhaba arkadaşlar bugün sizlere Visual Basic Tema Eklemeyi göstercem. Kanal benimdir.Bir sorunuz olursa yorumlara yazınız.Ve bu kod ne ve benzeri sorularınızı da yanıt vercem. Videoda Kullandığım Tema; Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
4 Mar 2018 Yasaklandı #2 dude72dore D Onaylı Üye Katılım 3 Mar 2018 Mesajlar 65 Tepki puanı 10 Yaş 27 8 HİZMET YILI youtubda arat bin tane sonuc cıkıyor gereksiz video olmuş yararlı seyler cek
4 Mar 2018 #3 ImDarkness No Body Doesn't Better Seçkin Üye Katılım 1 Eki 2016 Mesajlar 500 Tepki puanı 43 Ödüller 9 9 HİZMET YILI Yararlı Konu Ama Bunun Gibi Birsürü Konu Var Forumda Zaten. Ben Yazılı Biçimde Anlatmıştım mesela. İlla Videolu anlatan da vardır
Yararlı Konu Ama Bunun Gibi Birsürü Konu Var Forumda Zaten. Ben Yazılı Biçimde Anlatmıştım mesela. İlla Videolu anlatan da vardır
4 Mar 2018 #4 BurakSynthie B Onaylı Üye Katılım 7 Şub 2018 Mesajlar 97 Tepki puanı 35 8 HİZMET YILI Bunun hakkında çok fazla konu açıldı ve videolarla dolu ama yine de eyvallah.
4 Mar 2018 Yasaklandı #5 ÜzgünAdam Ü Herkesi öldürüyoruz.Kimini kurşunla, kimini sözle Banlı Üye Katılım 7 Tem 2017 Mesajlar 2,429 Çözümler 1 Tepki puanı 322 8 HİZMET YILI Bilmeyen mi var.Bu tarz konular çok açıldı!Gereksiz.