donanınmlardan ekrankartını devredışı bırakıp tekrar açmayı dneedin miMerhabalar. Obsin çıkış bölümün de ekran kartım gözükmüyordu. Çok araştırdım herşeyi denedim ama olmadı. Dedim olmayacak bandicam kullanalım onda da ayarlar bölümünde H264 (AMD VCE/VCN) ve HEVC (AMD VCE/VCN) olmak üzere 2 tane ekran kartı için seçenek var. İkisinde de şu hatayı alıyorum Sisteminiz H264 (AMD VCE/VCN) desteklemiyor diye. Ekran kartını yeni aldım. Ekran kartım rx 6500 xt. Acaba ekran kartın ayarlarını performansa çekeyim derken bi ayar yaptım da video mu alamıyorum anlamış değilim. Yardımcı olur musunuz kaç gündür bu sorundan müzdaribim.
driverlar güncel kardeşim sildim yükledim herşeyi vs ama yok çözülmüyor.driver güncelle sorun çözülecektir
dostum ekran kartını görmüyor zaten obs. devre dışı bırakmanın ne faydası olacak.donanınmlardan ekrankartını devredışı bırakıp tekrar açmayı dneedin mi
denedim yine de olmadıdonanınmlardan ekrankartını devredışı bırakıp tekrar açmayı dneedin mi
ekran kartını kullanıyorum sorun yok sadece kayıt alma programlarında kullanamıyorumknk ekran kartının pc görmüyorsa sürücülerü günvelleştir sonrasında driverı yükle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?