30 fps akıcı olmaz en düşük 50 60 fps olmasını öneririm ne kadar yüksek olursa fps insanlar okadar çok izleyecektir tabi görüntüğ kalitesifde çok önem taşıyacaktır30fps ile akıcı oluyor mu peki herhangi bir kasma söz konusu mudur
Öyle zaten de düşük upload ile yayın demişte konu sahibi o yüzden sordum teşekkür ederim30 fps akıcı olmaz en düşük 50 60 fps olmasını öneririm ne kadar yüksek olursa fps insanlar okadar çok izleyecektir tabi görüntüğ kalitesifde çok önem taşıyacaktır
İnterneti ortam içerisinde ve dışında kullanan yok ise akıcı ama görüntü kalitesi düşük yayın açılır.30fps ile akıcı oluyor mu peki herhangi bir kasma söz konusu mudur
Eğer konudaki örnek ayarları yaparsan çözünürlüğü 1280x720 yaptığı için 720p yayın sağlamış olabilirsiniz orta düzey yayınlar için yeterlidir.kalite çok bozulur mu ?
O hıza ultra bir görüntü kalitesi beklemek saçma olur. Görüntü kalitesi düşük fakat akıcı yayın yapılabilir.3.0 mbit upload alti pek randiman vermiyor diye biliyorum dogrumudur
aynen katılıyorum ama görüntü kalitesi düşük olduğu için falza izlenme almaz insanlar her zaman kaliteli ve biraz akıcı görünüt isteyecektirO hıza ultra bir görüntü kalitesi beklemek saçma olur. Görüntü kalitesi düşük fakat akıcı yayın yapılabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?