Odak ve dikkat sorunu nasıl çözülebilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Merhabalar, ben ileride harp okuluna gidip subay olmak istiyorum ama odak ve dikkat sorunum var, nasıl çözebilirim?

Moderatörün son düzenlenenleri:
ワイフ
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
önüne kısa vadeli hedefler koy onlara yoğunlaş. ben çok çektim en basitinden oturup bir işi 5 dakika yaptıktan sonra başka şeylere gidiyordu kafam. en son spora başladım kendimi odaklanmaya zorladım biraz işe yarıyor gibi. spora falan başlayabilirsin.

©
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Odağın ve dikkatin dağıldığında kendini hatırlatabilirsin mümkün oluyorsa

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
b12 eksikliğin olabilir. b12 takviyesi almayı dene.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Balık havuç ye meditasyon yap 2 haftada düzelir en az

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
papatya çayı veya melisa çayı içebilirsin seni rahatlatır. ve sürekli nefes egzersizleri yap kendini hafif hissedersin ve dik otur veya dur çünkü vücut bütün ağırlığını aşağıya verecektir bu da senin yorulmana sebep olacaktır. aksine dik durmak bedeni daha da dinç tutar. kafanı boşalt eğer bir konuda tedirginsen zaten odaklanamazsın... rahatla sonra kendiliğinden odaklanırsın

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
meditasyon vb şeyler yap düzenli beslen iyi uyu bazi yiycekler var arkadaşlar önermiş onlarıda tüketirsensenin için daha iyi olur

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
düzenli uyku.düzenli beslenme ve spor ben doktora gitmiştim bu sebepten dolayı uykusuz kalma demişti bana

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
herşey demi var odak sorunun mesela kiminde ders çalışırken olur fakat farklı şeylerde olmaz

Reinherz
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Kendine küçük çaplı bi program yaz kendini zorlamayacak şekilde ve o programı sakın ama sakın aksatma ve iradeni geliştirirsin böylelikle ondan sonrası basit

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Merhabalar, ben ileride harp okuluna gidip subay olmak istiyorum ama odak ve dikkat sorunum var nasıl çözebilirim?
bunlar için kurumlar var. dikkat bozukluğu icin gitmiştim. max 30 40 dakika sürüyor test. sonrasında tedavi olup olmadığına bakıyorlar. odak icinde vardır diye düsünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
benim de vardı zamanında ben psikatriye gitmişdim çözüm olmuşdu ve kitap okumanı öneririm

Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Öncelikle doktora gidip disleksi varmı yokmu baktırıp eğer yoksa kendimin deneyip kesinlikle aşşırı işe yaradığı yöndem günde telefona maks 1 saat bakmak ve kitap okumak olmuştu. Telefon da instagram vb uygulamalar beyni aşşırı bulandırdığı için unutkanlık ve dikkat dağınıklığına sebep oluyor.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Psikoloji kitaplarına odaklan gerçekten işe yarıyor ancak kitapları detayları bir şekilde oku ve uygula odak üzerine güzel piskoloji kitapları var

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
bi göz doktoruna gitsen iyi olabilir ayriyetten vitamin eksikliğin olabilir iyi akşamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...