ödüllü c+++ wolftü hle yapımı yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayat Paylaşınca güzel.
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
arkadaş para diyince millet uçuyor :) valla bilsem yardımcı olurdum reis ama hiç c++ bilgim yok malesef

Öfke.
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
püh püh :D
şu konuda duracaksa bi murat nader leftspace exbrowser bide silvergrood dursun diğerleriniz bi uzayın :D

Cehalet Mutluluktur
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Ulan adam harbiden sazan avlamaya gelmiş amk sdhgfsjhdgfjhsdfg 250TL 2-3 özellikli hileye vereceğine gitsin adam akıllı bi vip hack satın alsın.

#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Bilenler Bilmeyenlere Destek Vermediğinden Zorlanıyoruz Öğrenmeye.
Adamıda Neden Bırakıcam Yüz Üstü O Kadar Aşşalık Adam Değilim.

sizin gibilere bildiğimizi öğretsek israf olur kardeşim israf da dinimizce haram malesef yeteri kadar günahıımz var bide sizin için harammı işleyek

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Sen şu berduşları bırakta gel ben sana bi işin özünü anlatayım. O 250 tl ni cebine koy evlat, git ingilizcen yeterli seviyede değilse o parayla bir iki haftalık kurslara katıl. Gramar öğren ve kelime hazneni geliştir. B2 Seviyesine geldiğin zaman bir yabancıya yön tarifi verebilir, akıcı bir biçimde sohbet edebilirsin. C1 e geçtiğin zaman ise essay yazabilir, sertifikan varsa kurslarda ingilizce öğretebilirsin. Ama sana gereken B2, (benim C1 sertifikam var bu arada).

Eğer zaten yeteri kadar ingilizce bildiğine inanıyorsan o 250 tl ile gidip bir algoritma kitabı + c++ için kaynak satın alabilirsin. Ha diyosun ki ben bir kitaba bu kadar para veremem, o zaman kardeşim o yeterli ingilizcen ile yabancı forumlarda sürtüceksin. Yapabileceğin bir şey yok. Kimse sana elinden tutup programlamayı öğretemez. Çünkü işin aslı kimse programlama tamamen bilmiyor. Tamamen bilemezsin de zaten. Biz bile basit bir hata yüzünden bu proje niye build olmuyor diye çırpınırken sizin vay halinize...

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Arkadaslar

benim aradigim kucuk ve basit hileler yapabilmek cok degil basit olsun yeter

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Bu kendini ne sanıyor karşında ExMarleyJR var

I'm the Boss
Ultra Üye
9 HİZMET YILI
Olum şuruya kurucu bile gelmiş :D
Kardeş 250 tl cebinde kalsın naderinde deiği gibi ingilizce şart
ingilizcem yetiyo ancak kaynak alamam dyosan yabancı forumlarda sürtmek zorundasın C++ ı kolay kolayda öğrenemessin ztn
Önce vb.nette bak derim cheat engine , kodlama vs bak sonra mantığını anladınmı gerisini kaptırır gidersin

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Tamam c++ vazgectim vb net yardimci olun

Öfke.
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Vb.net gibi basit bir kodlamada sürünceğine c# veya c++ dan başla ben vb.netten başladığıma şahsen pişmanım boşver vb.neti.

#DenDersAldıım!!!
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Kendine bir özel hoca tut o öğretir sana :) .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...