Üye
Kankam çok kazandım yamax kaç tl kazandın berber yapabilriiz?
Teklif şirketleri var bunlar offerwall sitelerinde oluyor bu teklif şirketlerinde oyun görevleri oluyor mesela Rize of kingdom 10 dolarlık paket al 21 dolar ödül kazan görevi vardı onu yapıyorum bi ara sonra kalktı gorevtouch vpn öneririm para kazanma metodunu açıklarsan da çok minnettar kalırım
Dediğim offerwall telefondan oluyor kanka o yüzden telefona indirilen uygulamaları deneyebilirsinKnk indirilenler i denemelisin sadece operaya yüklenenler o değil direk pcye inen vpnlerle dene
Yok kanka çok para kazandım bu sistemde virüs veya dolandırıcılık yok şirket direk bunlarböyle şeylerde bazen virüs yada dolandırıcılık oluor
Öderim kanka para ama işe yaraması lazım yani VPN kullandığımız saptanamasın. Ban yemeyeyimo tür vpnler için belirli bir miktar para ödemelisin diye biliyorum
Hotshop shieldin sanal adres oluşturması nasıl bir şey biraz daha açabilir misin yani kullanılmamış bir ip mi kullanabiliyormuyuz?hotspot shield ve nord vpn premium la sanal adres oluşturup yakalanmayabilirsiniz hotspotun 1 hafta deneme sürümü de var
Post automatically merged:
nord biraz sıkıntılı ama
Paralı vpnleri de çok kullanan vardır bana şey gerekiyor böyle çok az kişinin kullandığı ip kere bağliyacak VPN Ler hani sistemler tarafından saptanmamiş ip li vpnlerparalı vpn kullanacaksın free versionlarda çok giriş olduğu için aynı ip ile giriş sağlandığında ban atıyorlar
Zaten VPN ile yapıyorum ama ban atıyorlar.vpn ile yapabilirsin
Çok para var ah bi su banlanma sorunuu cozsem günde 2,3k gelir olucak ama ban atiyorlarvpn ile girersin para varmı onda ya ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?