4 Eyl 2019 #1 [CoolKid] C Kodlama üzerine çalışıyor Onaylı Üye Katılım 17 Ağu 2019 Mesajlar 53 Tepki puanı 19 Yaş 23 6 HİZMET YILI Arkadaşlar offset bulmayı biliyorum sıkıntı yok fakat artık yeni oyun yazılımlarıyla birlikte cheat engine ile girdimiz an atıyor bu offset bulma işini nasıl yapıcam yardım edenlere teşekkür ediyorum iyi forumlar
Arkadaşlar offset bulmayı biliyorum sıkıntı yok fakat artık yeni oyun yazılımlarıyla birlikte cheat engine ile girdimiz an atıyor bu offset bulma işini nasıl yapıcam yardım edenlere teşekkür ediyorum iyi forumlar
4 Eyl 2019 #2 ihsaloldumanne I Ich heiße Dimitris Onaylı Üye Katılım 20 Nis 2018 Mesajlar 148 Tepki puanı 561 Ödüller 6 Yaş 26 8 HİZMET YILI Cheat Engine ile degil de daha profesyonel programlarla yap. Oyla 0 Olumsuz oyla
4 Eyl 2019 Konuyu başlatan #3 [CoolKid] C Kodlama üzerine çalışıyor Onaylı Üye Katılım 17 Ağu 2019 Mesajlar 53 Tepki puanı 19 Yaş 23 6 HİZMET YILI ihsaloldumanne' Alıntı: Cheat Engine ile degil de daha profesyonel programlarla yap. Genişletmek için tıklayın ... örnek verebilirmisin biraz lamerimde Oyla 0 Olumsuz oyla
ihsaloldumanne' Alıntı: Cheat Engine ile degil de daha profesyonel programlarla yap. Genişletmek için tıklayın ... örnek verebilirmisin biraz lamerimde
4 Eyl 2019 #4 SCRİPTT S Süper Üye Katılım 13 Şub 2018 Mesajlar 801 Çözümler 1 Tepki puanı 155 Yaş 28 8 HİZMET YILI Oyunu bypasslarsan cheat engine erisimin olur. Oyla 0 Olumsuz oyla
4 Eyl 2019 Konuyu başlatan #5 [CoolKid] C Kodlama üzerine çalışıyor Onaylı Üye Katılım 17 Ağu 2019 Mesajlar 53 Tepki puanı 19 Yaş 23 6 HİZMET YILI OnuralpAga' Alıntı: Oyunu bypasslarsan cheat engine erisimin olur. Genişletmek için tıklayın ... güncel bypass göremiyoruzki arkadaş bypass başarılı diyor bi giriyoruz log yiyoz Oyla 0 Olumsuz oyla
OnuralpAga' Alıntı: Oyunu bypasslarsan cheat engine erisimin olur. Genişletmek için tıklayın ... güncel bypass göremiyoruzki arkadaş bypass başarılı diyor bi giriyoruz log yiyoz
4 Eyl 2019 #6 SCRİPTT S Süper Üye Katılım 13 Şub 2018 Mesajlar 801 Çözümler 1 Tepki puanı 155 Yaş 28 8 HİZMET YILI [CoolKid]' Alıntı: güncel bypass göremiyoruzki arkadaş bypass başarılı diyor bi giriyoruz log yiyoz Genişletmek için tıklayın ... Kendinkini yap Oyla 0 Olumsuz oyla
[CoolKid]' Alıntı: güncel bypass göremiyoruzki arkadaş bypass başarılı diyor bi giriyoruz log yiyoz Genişletmek için tıklayın ... Kendinkini yap
4 Eyl 2019 #7 Magna RAS Seçkin Üye Katılım 2 Ara 2018 Mesajlar 457 Çözümler 3 Tepki puanı 93 Ödüller 7 7 HİZMET YILI OnuralpAga' Alıntı: Kendinkini yap Genişletmek için tıklayın ... yapabilse sorar mı Oyla 0 Olumsuz oyla
4 Eyl 2019 Yasaklandı #8 PusherRuling P Banlı Üye Katılım 1 Ağu 2019 Mesajlar 425 Çözümler 1 Tepki puanı 76 Yaş 25 6 HİZMET YILI ihsaloldumanne' Alıntı: Cheat Engine ile degil de daha profesyonel programlarla yap. Genişletmek için tıklayın ... örnek verir misin Oyla 0 Olumsuz oyla
ihsaloldumanne' Alıntı: Cheat Engine ile degil de daha profesyonel programlarla yap. Genişletmek için tıklayın ... örnek verir misin
4 Eyl 2019 Yasaklandı #9 tarAFSIZ T Banlı Üye Katılım 8 Tem 2019 Mesajlar 192 Tepki puanı 58 Yaş 28 6 HİZMET YILI ida ollydbg kullan dumplayıp modulde string func ara Oyla 0 Olumsuz oyla
4 Eyl 2019 #10 SCRİPTT S Süper Üye Katılım 13 Şub 2018 Mesajlar 801 Çözümler 1 Tepki puanı 155 Yaş 28 8 HİZMET YILI RasAlGhul' Alıntı: yapabilse sorar mı Genişletmek için tıklayın ... [CoolKid]' Alıntı: güncel bypass göremiyoruzki arkadaş bypass başarılı diyor bi giriyoruz log yiyoz Genişletmek için tıklayın ... O zaman yabanci forumlarda bypass ara Oyla 0 Olumsuz oyla
RasAlGhul' Alıntı: yapabilse sorar mı Genişletmek için tıklayın ... [CoolKid]' Alıntı: güncel bypass göremiyoruzki arkadaş bypass başarılı diyor bi giriyoruz log yiyoz Genişletmek için tıklayın ... O zaman yabanci forumlarda bypass ara
4 Eyl 2019 #11 mrkeyfiizade Süper Üye Katılım 17 Mar 2019 Mesajlar 644 Çözümler 2 Tepki puanı 301 Ödüller 7 7 HİZMET YILI Şimdi farkettim 2tane açmışsın konuyu. Oyla 0 Olumsuz oyla