Offset ve pointerler bulunduktan sonra ne yapılmalı, nerde kullanılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
herkes hile yapımı için offset ve pointer bulmak gerektiğini söylemiş fakat bunları nerde ve nasıl kullanıcağımızı bunların mantığını anlatmamış. Araştırmalarıma rağmen bunun hakkında bi konu bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
basit olarak cheat enginer programı kullan hem ofset bulur hem kullana bılırsın bunu nasıl yapıcagını detaylı anlatım youtube da vıdeo ları var egıtım alman gerek yada vıdeo ları ızlemen gerek

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
basit olarak cheat enginer programı kullan hem ofset bulur hem kullana bılırsın bunu nasıl yapıcagını detaylı anlatım youtube da vıdeo ları var egıtım alman gerek yada vıdeo ları ızlemen gerek
cheat engine çoğu oyunda çalışmıyor artık hocam ne yazık ki

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
asit olarak cheat enginer programı kullan hem ofset bulur hem kullana bılırsın bunu nasıl yapıcagını detaylı anlatım youtube da vıdeo ları var egıtım alman gerek yada vıdeo ları ızlemen lazım

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
cheat enginenin official sürümü dışında official olmayan sürümüde var ufak tıklamalarla bulursun bence hilecilerin atasıdır cheat engine :)

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
asit olarak cheat enginer programı kullan hem ofset bulur hem kullana bılırsın bunu nasıl yapıcagını detaylı anlatım youtube da vıdeo ları var egıtım alman gerek yada vıdeo ları ızlemen lazım
neden kopya yaptın acaba :D bıraz arastır bence :D

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
yeterince araştırmamışsın demek ki ayrıca offset ve pointer'ın ne olduğunu da tam olarak anladığını sanmıyorum biraz daha detaylı araştırmalısın.

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
haklısınız fakat detaylı olarak türkçe bi kaynak bulamadım sizin önerebileceğiniz bi kaynak varmı?
türkçe kaynak zaten yok denecek kadar az ingilizce bu alanda hem kaynak araştırmalarında hem de programlama dillerinin içeriğinde çok çok işine yarıyor gerekirse çeviri kullana kullana yap ama yine de ingilizce kaynaklara bak.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
enginer programı kullan diyeceğim fakat çoğu oyunlarda artık kullanlılamıyor diye pek tavsiye etmiyorum

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Все говорили, что надо найти смещения и указатели для читерства, но не объясняли, где и как их использовать. Несмотря на мои исследования, я не смог найти тему об этом, я был бы рад, если бы вы могли помочь.
well this is hard to find cause it needs a lot of energy to find it

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...