26 Kas 2023 #1 Fault212 Uzman Üye Katılım 24 Ağu 2023 Mesajlar 154 Tepki puanı 3 Ödüller 1 Yaş 27 2 HİZMET YILI (VALORANT) Arkadaşlar Merhaba Ben Offsetin ve source un ne olduğunu bilmiyorum Spam Yapmadan aydınlatabilirmisiniz
(VALORANT) Arkadaşlar Merhaba Ben Offsetin ve source un ne olduğunu bilmiyorum Spam Yapmadan aydınlatabilirmisiniz
26 Kas 2023 #2 iamgosh kmode exception Seçkin Üye Katılım 18 Tem 2022 Mesajlar 325 Çözümler 9 Tepki puanı 87 Ödüller 3 Sosyal 3 HİZMET YILI source kaynak kodu demektir, örneğin githubdaki projeler source'dir. offsetin türkçe karşılığı yoktur, örneğin aşşağıdaki bir offsettir. C++: Inventory = 0x9a8 bu koddaki offsetimiz 0x9a8 oluyor, yani envanter offsetimiz eşittir bu addrese.
source kaynak kodu demektir, örneğin githubdaki projeler source'dir. offsetin türkçe karşılığı yoktur, örneğin aşşağıdaki bir offsettir. C++: Inventory = 0x9a8 bu koddaki offsetimiz 0x9a8 oluyor, yani envanter offsetimiz eşittir bu addrese.
26 Kas 2023 #3 kaan1948xd K Onaylı Üye Katılım 26 Kas 2023 Mesajlar 53 Tepki puanı 2 Yaş 25 2 HİZMET YILI dm gelirsen anlatırız hocam burdanb uzun
26 Kas 2023 #4 snpr01 S Onaylı Üye Katılım 20 Ağu 2017 Mesajlar 90 Tepki puanı 4 Ödüller 6 Yaş 31 8 HİZMET YILI iamgosh' Alıntı: source kaynak kodu demektir, örneğin githubdaki projeler source'dir. offsetin türkçe karşılığı yoktur, örneğin aşşağıdaki bir offsettir. C++: Inventory = 0x9a8 bu koddaki offsetimiz 0x9a8 oluyor, yani envanter offsetimiz eşittir bu addrese. Genişletmek için tıklayın ... Arkadaş çok güzel anlatmış, tam olarak anlattığı gibi.
iamgosh' Alıntı: source kaynak kodu demektir, örneğin githubdaki projeler source'dir. offsetin türkçe karşılığı yoktur, örneğin aşşağıdaki bir offsettir. C++: Inventory = 0x9a8 bu koddaki offsetimiz 0x9a8 oluyor, yani envanter offsetimiz eşittir bu addrese. Genişletmek için tıklayın ... Arkadaş çok güzel anlatmış, tam olarak anlattığı gibi.