11 Haz 2016 Yasaklandı #1 MaxGTr M Seçkin Üye Katılım 28 May 2016 Mesajlar 380 Çözümler 1 Tepki puanı 2 Yaş 31 10 HİZMET YILI DEMİN WOLFTEAMDE SUNUCU ANKA ODA: 7 ŞİFRE:Zait Olan Oyunda OG Raunen Vardı Hem Hile Kullandım Hemde Hediye Aldım Base Tarama Vardı Bide [font=helvetica, arial, sans-serif]Katılım gösteren tüm oyunculara teşekkürler. Katılamayanlar üzülmesin, yine etkinlik yapacağım daha sonra.[/FONT] [font=helvetica, arial, sans-serif]Ödül: 7 Günlük Zaitsev Ultimate Black Ödülleriniz 12 Haziran'da gönderilecek.[/FONT] [font=helvetica, arial, sans-serif][font=helvetica, arial, sans-serif]*Her iki etkinliğe katılanlar sadece 1 defa hediye alacak.[/FONT][/FONT] [font=helvetica, arial, sans-serif][font=helvetica, arial, sans-serif]OYUN SONU AÇIKLAMA YAPTI[/FONT][/FONT]
DEMİN WOLFTEAMDE SUNUCU ANKA ODA: 7 ŞİFRE:Zait Olan Oyunda OG Raunen Vardı Hem Hile Kullandım Hemde Hediye Aldım Base Tarama Vardı Bide [font=helvetica, arial, sans-serif]Katılım gösteren tüm oyunculara teşekkürler. Katılamayanlar üzülmesin, yine etkinlik yapacağım daha sonra.[/FONT] [font=helvetica, arial, sans-serif]Ödül: 7 Günlük Zaitsev Ultimate Black Ödülleriniz 12 Haziran'da gönderilecek.[/FONT] [font=helvetica, arial, sans-serif][font=helvetica, arial, sans-serif]*Her iki etkinliğe katılanlar sadece 1 defa hediye alacak.[/FONT][/FONT] [font=helvetica, arial, sans-serif][font=helvetica, arial, sans-serif]OYUN SONU AÇIKLAMA YAPTI[/FONT][/FONT]
11 Haz 2016 #2 hilmiccc H Onaylı Üye Katılım 13 Nis 2016 Mesajlar 68 Tepki puanı 3 Yaş 29 10 HİZMET YILI Tebrikler nasıl ban yemediysen
11 Haz 2016 Konuyu başlatan Yasaklandı #3 MaxGTr M Seçkin Üye Katılım 28 May 2016 Mesajlar 380 Çözümler 1 Tepki puanı 2 Yaş 31 10 HİZMET YILI OLE DEIL SADECE GOODMODE AÇIKTI SİLAHLARIN HEPSİ HEDİYE OLSUN O KADAR OGDE
12 Haz 2016 #4 Quaresma7 Q Üye Katılım 31 May 2016 Mesajlar 16 Tepki puanı 1 10 HİZMET YILI yalan söleme bari raunenin fotoğrafları bunlar
12 Haz 2016 Konuyu başlatan Yasaklandı #5 MaxGTr M Seçkin Üye Katılım 28 May 2016 Mesajlar 380 Çözümler 1 Tepki puanı 2 Yaş 31 10 HİZMET YILI BEN NE DEDİM KARDES BNM DEİL ASAGISINI OKU
12 Haz 2016 #6 Quaresma7 Q Üye Katılım 31 May 2016 Mesajlar 16 Tepki puanı 1 10 HİZMET YILI ulan hile kulladım hediye aldım demişsin değişik