Denemedim Ama Deneyerek ÖğrenebilirsinOKT2 De Olurmu
Denemedim Ama Deneyerek Öğrenebilirsin
Evt Ama Pc Dede Oluyor Her Hangi Bir Emulatör Deroot gerektırıyor cheat droıd oyle dilmi?
memu dan denedım programa gırdım ordada root ıstedı emülatorumu rootlamam lazımEvt Ama Pc Dede Oluyor Her Hangi Bir Emulatör De
ayarlarında var diye biliyorum Memunun ayarda kök erişimi açmemu dan denedım programa gırdım ordada root ıstedı emülatorumu rootlamam lazım
kök erısımı derken nasıl yanı cheat droıd bunu dıorayarlarında var diye biliyorum Memunun ayarda kök erişimi aç
Dostum memunun kendi ayarlarında mevcut root erişimi..kök erısımı derken nasıl yanı cheat droıd bunu dıorBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
memunun ayarlarına nası gırebılırım ss lı olarak gosterebılır mısınDostum memunun kendi ayarlarında mevcut root erişimi..
tamamdır buldum eywDostum memunun kendi ayarlarında mevcut root erişimi..
usta ben yapamadım niye olmuyo acaba ?eyvallah dostum 5 tane hesap fulledim bile
Ne Hatası Veriyor Reisusta ben yapamadım niye olmuyo acaba ?
hata falan vermiyo bro telden yapıyorum kaydedildi diyor oyuna giriyom gelmiyo dc falan varsa bi verde konuşalımNe Hatası Veriyor Reis
40 milyon altından fazla yapıyorsan gelmiyor denemiştimhata falan vermiyo bro telden yapıyorum kaydedildi diyor oyuna giriyom gelmiyo dc falan varsa bi verde konuşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?