Okul hayatım ile ilgili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
etrafımda 10 tane falan lise var 2 si anadolu puansız sınavsız giriliyor 2 si imamhatip 2 si meslek anadolu diğer 4 ü proje ve güzel okullar

Üye
9 HİZMET YILI
yani puanım kötü olsa bile etrafımdaki okullar anadolu

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
kardeşim benim zamanım'da teog vardı ve istedeğim lise'yi kendi kafam'da belirlediyim için sanki deneme sınavı yaparmış gibi kafadan attım ve şuan olduğum yer mükemmel yani fazla kafana takma derim

✨Konuşmak ihtiyaç olabilir ama susmak bir sanatır✨
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
çalışma amk 98 ortalama ile arkadaşım 363 aldı ben 80 ortalama ile 300 aldım . kuzenim var ana okulundan belli kolejde okuyor hep özel okul filan ortalaması 90 dı 343 aldı
NERDE ADALET:cryangry::cryangry:

Üye
9 HİZMET YILI
Ya yanlış anlamada girme demekle olmuyor öylede böylede giriceksin boş yapmaya gerek yok olan oluyor

✨Konuşmak ihtiyaç olabilir ama susmak bir sanatır✨
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
girme demedim ki çalış ama bence kafana takma çok ben sana örnek verdim anlıyacağın şekilde söyleyim ... arkadaşlarım o kadar çalıştılar filan ben çalışmadım çünkü dersimi derste dinliyordum ve anlıyordum ben 300 aldım arkadaş 363 aldı yani bi hayli zor sordular. 1 matamatik sorusu bir sayfayı kaplıyordu o kadar .sadece matamatik- fen- türkçeye ağırlık ver ... :(:(:( yardımcı olduysam sevinirim (ama arkadaşımla gideceğimiz okul aynı . 2mizde aynı ANADOLU lisesine gidicez)

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Başarılar Umarım İstediğin Yer Olur :thinkie:

Son düzenleme:
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Bizim zamanımızda TEOG vardı. LGS ile alakalı pek bilgim yok ama bildiğim kadarıyla 6, 7 ve 8. sınıf ortalamaları önem kazanmış. Önceki sınıflar için yapabileceğin bir şey yok ama 8. sınıfta çok çalışarak sınav notundan daha yüksek puan alabilirsin. Sınav mevzusuna gelirsek Türkçe ve Matematik çok önemli bunlara ağırlık vermen gerekli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...