Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kardeşim benim zamanım'da teog vardı ve istedeğim lise'yi kendi kafam'da belirlediyim için sanki deneme sınavı yaparmış gibi kafadan attım ve şuan olduğum yer mükemmel yani fazla kafana takma derim
çalışma amk 98 ortalama ile arkadaşım 363 aldı ben 80 ortalama ile 300 aldım . kuzenim var ana okulundan belli kolejde okuyor hep özel okul filan ortalaması 90 dı 343 aldı
NERDE ADALET
girme demedim ki çalış ama bence kafana takma çok ben sana örnek verdim anlıyacağın şekilde söyleyim ... arkadaşlarım o kadar çalıştılar filan ben çalışmadım çünkü dersimi derste dinliyordum ve anlıyordum ben 300 aldım arkadaş 363 aldı yani bi hayli zor sordular. 1 matamatik sorusu bir sayfayı kaplıyordu o kadar .sadece matamatik- fen- türkçeye ağırlık ver ... yardımcı olduysam sevinirim (ama arkadaşımla gideceğimiz okul aynı . 2mizde aynı ANADOLU lisesine gidicez)
Bizim zamanımızda TEOG vardı. LGS ile alakalı pek bilgim yok ama bildiğim kadarıyla 6, 7 ve 8. sınıf ortalamaları önem kazanmış. Önceki sınıflar için yapabileceğin bir şey yok ama 8. sınıfta çok çalışarak sınav notundan daha yüksek puan alabilirsin. Sınav mevzusuna gelirsek Türkçe ve Matematik çok önemli bunlara ağırlık vermen gerekli.