onu biliyom da ondan sonrası nasıl olcak bilmiyorumMeslek lisesi ise Bilişim bölümü.
knk mr.robot izlemeden oncede meraklıydım bole işlere ama mr.robot izleyince iştahim iyi ce kabardıİlk cümleden yakaladım Mr Robot izleyip etkilendikten sonra meslek seçimi yapmanı önermem iyi düşün gelecek meslek seçimini iyi yap siber güvenlik üzerine araştırma yap.
Bilişimi seçtikten sonra ki bilişime min ortalaman 70 olması lazım diye biliyorum, Web Tasarımı seçiceksin ordan devam ediceksin. Zaten hocaların sana yardımcı olucaktır...onu biliyom da ondan sonrası nasıl olcak bilmiyorum
Üzerine iyi düşün iyice bir araştır sonra kararını ver filmin hevesi ile atlama yani onu diyorum.knk mr.robot izlemeden oncede meraklıydım bole işlere ama mr.robot izleyince iştahim iyi ce kabardı
tm soalBilişimi seçtikten sonra ki bilişime min ortalaman 70 olması lazım diye biliyorum, Web Tasarımı seçiceksin ordan devam ediceksin. Zaten hocaların sana yardımcı olucaktır...
sende saol senide anladım ne demek istediginiÜzerine iyi düşün iyice bir araştır sonra kararını ver filmin hevesi ile atlama yani onu diyorum.
evet yaş 20 liseye geçiceksin mütiş bir heckırknk mr.robot izlemeden oncede meraklıydım bole işlere ama mr.robot izleyince iştahim iyi ce kabardı
abimle beraber kullanıyoz onun hesabı ondan 20 yaş yazıyoevet yaş 20 liseye geçiceksin mütiş bir heckır
Post automatically merged:
Sana önerim kardeşim FNNS SAVUNMA SANAYİ A.Ş DE BÜRO YÖNETİMİ ALANI SEÇEREK GİRDİM efsane bir yer ama bak böyle uzaktan göründüğü gibi değil öyle konular yok web master olucam felan lisede sana öğretecekleri söylüyorum kodlama öğretecekler ama ana dilini değil türkçe dilini sonra web kodlama kodlama dili felan bilişimde imkansız geçemeyeceğin ders var o da kodlama dili onu öğrenmek için gece gündüz çalışman lazım pc başında durmaman gerekiyor ek not alıcaksın mümkünse kütüphaneye gidip orada kaynaklar edineceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?