Eşyaya el koyabilir ama bir süreliğine, ama ailen gelip almak zorundadırEl koyması bile bana yanlış geliyor ama el koydu diyelim kesmesi çok yanlış gidip şikayet etmelisin eşyana zarar vermeye hakkı yok
Sakın dövme ha adamın eline koz vermeyin olum sonra darp etti filan derKanka benimde bi kere olmuştu aynı olay müdüre vurdum sonra polise şikayet ettim benim gibi yap aklı başına gelsin
Dostum öyle bir şey yapamaz el koyabilir ama ailen i çağırıp onu alabilirdin.diyorsanki buna dayak lazım yaz bana özelden @baXen @Shrivera @IrResistibLe filan dalalım iyi döveriz @WhoCharless i de alırız
Varya yorum kasmak için neyinizi vermezsiniz siz...yazılanlara göre haketmissin yapılanı
Ya en sinir olduğum müdür tipi kardeşim adam daha 8.sınıf tamam malına el koyarsın ama 2 gün sonra verirsin.Makasla ortadan alıp 2 ye kesmek lan sen kimsinde 8.sınıfa giden çocuğa bunu yapıyorsun hadi lise 3 4 olur anlarım onlar serseri tipler oluyor genelde meslek çıkışlıyım ben kendi adıma konuşuyorum laftanda anlamıyor çoğu sivil gelme dersin ertesi gün tekrardan sivil gelir bu çocuk 1 günlüğüne sivil gelmiş sadece adını alırsın velisine bildirirsin bu çocuğun okul forması nerde diye? Yada okula almazsın bizde böyleydi zamanında. Kapıda müdür yard veya öğretmenler duruyodu sakallı sivil makyajı aşırı kaçıran yada erkek kıza özenmeye çalışanları, müdür beklerdi kapıda almazdı okula.
Edit: Kavga varsa bizde varız
Bide şunu eklemek istiyorum kardeşim bu hayatta yardımcın olabilecek anne babandır bir sıkıntın olunca git direk söyle bekletme emin olki kızmaz onlar senin için herşeyi yaparlar bundan emin ol en basit örnek sana şöyle diyim 15 yaşındasındır büyük ihtimal 8.sınıfa gittiğine göre seni 15 yıl of demeden bakımını üstlenen ailen emin olki sıkıntında direk yardımcın olacaktır.
Kardeşim sana tek diceğim şey bu işin peşini kesinlikle bırakma.Bildiğim kadarıyla hukuk okuyan arkadaşım var okul sınırları içinde okulda yasak olan mallara el koyabilir fakat ona zarar verme hakkı yok bide anladığım kadarıyla seni herkesin içinde soyunduraraktan okul formasını giydirmiş birnevi istismar tacizdir bu. Al anneni babanı polis, yada şimdi cimer mi oluyor bilmiyom biz cimere yazıyoduk şikayetleri genelde 2 3 gün içinde okula müfettiş gelip soruşturma başlatıp başlatılmıyacağına karar veriyordu. Kısacası şikayette bulun birde şahit bul meslekten ihraç+ hapise kadar gider
Varya yorum kasmak için neyinizi vermezsiniz siz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?