Ben teşekkür bekliyorum, nedeni ise 74 ortalamam oldu, inşallah 75 olur tam zirvede bırakırım ve dersler çok kötü okul berbat matematiği sormayın en yüksek notum 75 ve okul olmasaydı her uyandığımda halay çekerdim en azından 2 tane tatilimiz var düzgün tatil olarak birisi yaz tatili birisi 15 gün tatil .
Şimdi HocaOglu okul olmasaydı kendime kolay parası ideal saati az bir iş bulur pc başında götümü çürütür sigayla cigerlerimi bezdirir ecelimin gelmesini beklerdim iyiki olur var demeliyiz bence 15 gün okula gitmeyin özlüyorsunuz ki ben okulu hayatım boyunca sevmedim sevmeyecemde günde 10 saat ders gören birisi olarak söylüyorm
okuldan sıkılıyorum dersteyken dönem boyunca gram dersin yüzüne bakmadım sınava girerken derste ne öğrendiysem o
ortalama 68.5333 biliyorum düşük ama bu dönem çalışmayı düşünüyorum deslerime
geçen senede böyleydi aynı devam ettim bu senede
bilgisayar bağımlısıyım 2 senedir ondan düştü derslerim daha önce azda olsa çalışıyordum
o zaman ortalama 86-90 arasıydı şimdi 10.sınıfım
Reis ne yazıkki Hepsi düsük özet geciyim eniyisi beden Özele gidiyorum Acıkta kalmıstım babam dedi bu adam olmaz özele verem dedi yine adam olmadım Ve okumasaydım Tütüncü acıp tütün satıyodum