xSquallTR' Alıntı:ya kardeşim akşam akşam keyfimi siktin ya sırf tatilden gidiyo diye geceleride uyumyom arık
ozesmer' Alıntı:xSquallTR' Alıntı:ya kardeşim akşam akşam keyfimi siktin ya sırf tatilden gidiyo diye geceleride uyumyom arık
"Keyif meyif yok O ödevler bitecek" . Zamanı başlıyor :s :huh:
Küfür yasak olabilir uyarıyım seni Admin görürse affetmez
lBAGUVIXl' Alıntı:Aslında biraz sevindim, çok PC kullanıyorum. Kafam ağrıyor.
Gençliğimi bu metal yığınlarına veremem.
ozesmer' Alıntı:lBAGUVIXl' Alıntı:Aslında biraz sevindim, çok PC kullanıyorum. Kafam ağrıyor.
Gençliğimi bu metal yığınlarına veremem.
Eğer 2100 yıllarına kadar yaşarsan yeni neslin eğitim ile ilgisi olmayacağını anlarsınHer şey teknoloji olacak eğitime ihtiyaç olmayacak beynine çip yerleştirleceğini düşün zihninden internete erişebiliyosun ? Eğitime ihtiyaç olur muydu sence
taklacierkan' Alıntı:tm çip mip takılır ama yani her bilgisayar hackelir yani bizim çipide hackleyip bütün bilgileri alırlar
taklacierkan' Alıntı:tm çip mip takılır ama yani her bilgisayar hackelir yani bizim çipide hackleyip bütün bilgileri alırlar
ozesmer' Alıntı:taklacierkan' Alıntı:tm çip mip takılır ama yani her bilgisayar hackelir yani bizim çipide hackleyip bütün bilgileri alırlar
ZannetmemAma çok eğlenceli olmaz mı bee Adamın zihnini kontrol ediyosun neler neler yaptırırdım varyaa
lBAGUVIXl' Alıntı:taklacierkan' Alıntı:tm çip mip takılır ama yani her bilgisayar hackelir yani bizim çipide hackleyip bütün bilgileri alırlar
Bize niye çip taksınlar...
Hem bizi niye Hack'lesinler?
taklacierkan' Alıntı:lBAGUVIXl' Alıntı:taklacierkan' Alıntı:tm çip mip takılır ama yani her bilgisayar hackelir yani bizim çipide hackleyip bütün bilgileri alırlar
canları istemiştir
o değilde okullar açılmadan dword bi güncellense bi boşboş oturuyom bilgisayarda
lBAGUVIXl' Alıntı:taklacierkan' Alıntı:lBAGUVIXl' Alıntı:taklacierkan' Alıntı:tm çip mip takılır ama yani her bilgisayar hackelir yani bizim çipide hackleyip bütün bilgileri alırlar
canları istemiştir
o değilde okullar açılmadan dword bi güncellense bi boşboş oturuyom bilgisayarda
Benim canımda bir şeyler istiyor, her şeyi yapabilirim o zamanda.(Sizin deyişinize göre 2100 yılında.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?