Okulların açılma kararını nasıl görüyorsunuz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Okulların Açılma Kararı Nasıl Görüyorsunuz Çoğu Herkes Gidiyor Vaka Sayıları İstemsiz Bir Şekilde Tekrardan ya artarsa Fikirleriniz ne ister istemez insan korkuyor

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Bugün Açıklanan Okullar Gitmiş Bakalım Nasıl Olucak Durumlar

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Bugün ve yarın dahil gitmiyoruz ama bu şekilde devam etmesi de daha doğru bence. Vaka sayıları yakında artar diye düşünüyorum. Ayriyeten sadece staj ve uygulamalar için meslek liselerin açılmasını aşırı haksız ve saçma buluyorum. Bunun yerine diğer okullar gibi aynı kararda kalması daha uygun olabilirdi. Umarım vakalar artmaz ilerde. Umarım meslek liseleri kısa zaman içinde tekrardan diğerleri gibi yeni bir karar ile tedbir için uzaktan eğitim olarak olmaya devam eder.

Üye
5 HİZMET YILI
İyiki açıldı evde sıkılıyorduk zaten lise sonum iyi oldu yani

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Yanlış karar kardeşim tabii ki zaten tavan olan vaka sayısı daha da artacaktır

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
İyiki açıldı evde sıkılıyorduk zaten lise sonum iyi oldu yani
Bende Son Sınıfım Ya Herhangi Birisi Virüs Kaparsa Herkes sen ben değil ki zaten virüs kapan bireylerde hemen etkisini göstermiyor onca insanın sağlıgı ne olacak bunun garantisini verebiliyorlar mı insan ister istemez korkuyor heleki antalyadayım gece hayatı olan bir yer ve insanların çoğu dışarda gencide yaşlısıda...

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Uzaktan eğitime devam edilebilirdi bu şekilde vaka sayısı illaki artacaktır ve bu durum hoş olmaz. Biz azaltmak için uğraşıyoruz devlet çoğaltmak için adımlar atıyor çok garip.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Hadi Açıldı Diyelim Sonuçta Herkesin Okulları Evinin Önünde değil 1 saat yol giden insanlar var servis vs nasıl olacak özellikle kalabalık bölgelerde ....

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Yüz yüze eğitim tamamen saçmalık, online eğitim keza öyle 3-4 ayda hazırlanan altyapı nasıl çökebiliyor onu da anlamış değilim.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
I believe that the period to solve the current problem will be long so keeping everything closed until then would be really difficult, I agree to go back to the standards with everything working

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Yüz yüze eğitim yapan adam online eğitimi de yapar, maksat istemek. Korona sayıları artınca yeniden kapattıklarını görürüz, yaptıkları şey o kadar saçma ki....

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Okullar sırayla tekrar açılıyor ama büyük ihtimalle ileriki vakitlerde tekrar kapanabilir çünkü küçük çocukların kendini koruyamayacağı aşikar ve liseler de de bildiğiniz gibi gençler yok sigara dönelim yok şu yok bu derken tekrardan bulaşma oranını tetikleyeceği için tekrar kapanabilir okullar ileriki zamanlar da

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Okullar sırayla tekrar açılıyor ama büyük ihtimalle ileriki vakitlerde tekrar kapanabilir çünkü küçük çocukların kendini koruyamayacağı aşikar ve liseler de de bildiğiniz gibi gençler yok sigara dönelim yok şu yok bu derken tekrardan bulaşma oranını tetikleyeceği için tekrar kapanabilir okullar ileriki zamanlar da
İllaki kapanması için bie okulun komple virüs olup ölmesi lazım sanırım... Bizim devletimiz birisine bir şey olmadan asla öncesi önüne geçmez.

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Şuan bu uygulamanın halkın yüz yüze eğitim ısrarının önüne geçmek ve bu süre içinde online eğitim altyapısını güçlendirmek adına atılan adım olarak düşünüyorum. Hem bu süreçte alınan sonuçlar yüz yüze eğitim diye bağıranların haklı ve haksız çıkmasını sağlayacak ayrıyetten alt yapı çalışmaları devam edecek.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
abi bence çok saçma virüs tehditi varken virüsü çoğlatmak için yapıyorlarmış gibi olmuş resmen ben gitmicem kalırsam kalırım canımdan değerlimi

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
açılsın bakalım neler olacak örnek vermek gerekirse battleye,eac korumalı oyunlara public hile paylaşmak gibi okullar açıldıkça korona virüsde artacak ve gene yeni tedbirler gelmesi gerekecek. yaşayacaz görecez bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...