Okulumdaki durumu şikayet edebilir miyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GOD
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Beyler merhaba şuan 11.sınıfım,Anadolu lisesine gidiyorum.Müdürümüz yeni gelen öğrencileri sözde dizginlemek için pencerelerin kollarını sökmüş
Sınıfta 2 kişi virüslü çıktı,hala camlar acılmıyor.Her öğretmene bir pencere kolu vermişler öğretmen derse girdiğinde havalandırıp kapatıyor,sonra geri alıyor kolu
Böyle birşey yapmaları yasalmı,cimere veya herhangi bir yere dava acabilirmiyim ? Sınıflarda nefes alamıyoruz.Türkiye'de olduğum için pek şaşırmıyorum artık.
Hele ki bu virüs zamanında havalandırma çok önemli,yardımcı olurmusunuz lütfen

ENDLESS
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Knkm Sizin sağlıniz açından şikayet ede bilirsin

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bulunduğumuz zaman ve durum içerisinde nefes yoluyla İnsandan insana bulaşan bir virüs var

Ve pencerelerin Kış ayları dışında hava soğuk değilse kapatılması yasak

Benim okulda sınıfın camları hep açık

Bulunduğun ilçedeki milli eğitim bakanlığına şikayet et

okula şikayet etsen bi halt olmuyor

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
arkadaşın dediği gibi bu konuyu okul ile çözemezsin milli eğitim ile görüşmen daha sağlıklı olur

Bir Yudumluk Aşkım Deli Sarhoş
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Bende 11. sınıfım eskişehirde soğuk olmasına rağmen camlar hiç kapanmıyor belirtmek isterim.

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Ne rezil bi durum bence önce aileni arattırıp konuşmalarını söyle

PALA
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bu duruma ya veliler toplanıp şikayet edicek .Yada öğrenciler MEB e şikayet edicek.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
elden pek bir şey gemiyor daha yetkili birisini görürsen bildir ya da müdürün yüzüne söyle bi ihtimal düzeltebilir

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
davaya gerek yok, cimere ve il milli eğitim müdürlüğüne yazman yeterli olur, gerekeni yapacaklardır.

MualliM
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bende bir okul yöneticisiyim. Tek çare var öğretmen yada öğrenci haricinde birisinin örneğin bir velinin milli eğitime gitmesi ve sert bir dille şikayet etmesi. Yoksa senin şikayetinle birşey olmaz.

Bir okul yöneticisi oalrak düşünüyorum. Böyle bir zamanda müdüre pencere kollarını sökturecek kadar ne yapmış olabilirsiniz acaba ? :D Sonuçta oda insan, okulunda salgın patlamasını istemez, bizden sürekli pandemi verileri istiyorlar. Emin ol böyle bir durumda tek sorumlu var o da müdür bu yüzden kesinlikle salgını istemez. Çünkü hesabını müdürden soruyorlar gerekli önlemleri neden almadın diye.

Üye
8 HİZMET YILI
Kanka ben 10. Sınıfım 2 kişinin pcr pozitif çıktı 14 gün karanitinadayız şuan

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
bence şikayet etmelisin sizi tehlikeye sokacak bir durum bu

GOD
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Bende bir okul yöneticisiyim. Tek çare var öğretmen yada öğrenci haricinde birisinin örneğin bir velinin milli eğitime gitmesi ve sert bir dille şikayet etmesi. Yoksa senin şikayetinle birşey olmaz.

Bir okul yöneticisi oalrak düşünüyorum. Böyle bir zamanda müdüre pencere kollarını sökturecek kadar ne yapmış olabilirsiniz acaba ? :D Sonuçta oda insan, okulunda salgın patlamasını istemez, bizden sürekli pandemi verileri istiyorlar. Emin ol böyle bir durumda tek sorumlu var o da müdür bu yüzden kesinlikle salgını istemez. Çünkü hesabını müdürden soruyorlar gerekli önlemleri neden almadın diye.
Çok teşekkürler öğretmen birinden yardım alıp cimere verdik,sabahında korkudan takmışlar :D

Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Kanka şikayet hattı vardı 180 bilmem kaç 184 mü ne bu tarz yerlere şikayet (numara yanlış olablir) ben soyadımla dalga geçen öğretmen denilen egoist vele*-i zi*a şahısı okuldan attırıp okulda hawli olabilirsin kanka

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Şikayete filan hiç gerek yok böyle durumlarda kamerayı açın gösterin, anlatın ve sosyal medyada paylaşın.

~
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Dostum cimere şikayeti tavsiye ederim ben 94 doğumluyum benim jenerasyonun çok iyi anlayacağını umuyorum sen okul saatinde öğrencisin oda okul saatinde müdür veya öğretmen sen anladın beni tabi çözümler kişiden kişiye tarihten tarihe değişmekte . ben okul yıllarımda şunu anladım okullarda bizlere anlatılan kurallar ile milli eğitimin yürürlülüğündeki kurallar yasalar aynı değil en büyük örneği benim jenerasyonda öğrencinin devamsızlık hakkı 27 ila 31 gün arasıydı ama her ilde ki ben sık sık il değiştiren bir öğrenciydim ailevi sebeplerden , 21 gün ile sınırlandırmışlardı bunu neye kime göre yaptıklarını bilmiyorum ama heryerde bunlar uygulanıyor. bu arada sen 11. sınıfsın yani 18 yaş altısın olurda sınıfta vs kalırsan sana bir abi tavsiyesi lise 1 e 6 kez giden birisi olarak söylüyorum tastikname bir belgedir ve türkiye cumhuriyeti anayasası falanca madde derki 18 yaş altı çocuklara belge imzalatılamaz ve geçersizdir bunun içinde sen imzalamadıgın takdirde velini çağırmanı talep ederler ben uyanık bir çocuktum samsunda okurken mersinde ki babamı velim gösterir mersinde okurkende samsundaki annemi velim gösterir bu şekilde olası bir tastikname söz konusu olduğunda 18 yaş altında olan bir çocuk olarak velim şehir dışında olduğundan bana nakil belgesi veri s*ktir ederlerdi :) okulda müdürünüz hehrangi bir durumdan size yada sana belge imzalatmaya çalışırsa buna dilekçede dahil ona gönül rahatlığı ile orta parmağını kaldırabilir yada terbiyen neye yetiyorsa öyle cevap verip önderebilirsin :D umarım yazdıklarım aklında bir şeyler canlandırmıştır.

iyi forumlar

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
sadece senin şikayet etmen yetmezki toplu şikayet şart bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...