ben şuan sayısal 12. sınıf öğrencisiyim, fen bilimlerine ilgim var küçüklüğümden beride yıldız güveş ay gökteki cisimlere ilgim vardı hala da var. Bu yüzden bu yönde ilerlemek istiyorum Ezber sevmemekle beraber biyoloji çok seviyorum aslında ayrıca her konuya merakım var ya daşöyle açıklayayım çok meraklı biriyimdir merak ettiğim bi konu varsa direk araştırrım mesela neden kaşınırız? bunu aratırmıştım tam bi sonuç hala bulunamamış ancak kaşınınca neden rahatladığımız bulunmuş. Anlatabildim umarım demek istediğimi, Ezberim kötü olduğu için yazılım konusunda kendime güvenmiyorum yazılım dillerini ezberlemek zor geliyor o yüzden yazılım pek ilgimi çekmiyor. Ayrıca meraklı olmamın sebebi entelektüel olmaya çalışmamdan dolayı, muhabbet edilirken bi konu hakkında bilgiye sahip olmak bana mutluluk veriyor hemen konuya dahil olabiliyorum çünkü, konuya dahil olma isteğim de sosyal olma isteğimden kaynaklı kısaca bu tarz biriyim diyebilirim
evet
teşekkürler biliyorum bu meslekleri ancak benim ilgimi pek çekmiyor daha çok fen bilimlerine ilgim var
teşekkürler, umarım 10 yıl içerisinde bu sektör türkiye de gelişir benim de tahminlerim boşa çıkmış ve boşa okumuş olmam bu bölümü
teşekkürler nefret etmediğim bir meslek ise zamanla uyum sağlayabileceğimi düşünüyorum çünkü işin ucunda motive edecek para var bu yeterli benim için.