Burası Survivor burada her şey gerçek
Seçkin Üye
öyle değil işte drex herkez senin gibi düşünmüyoKardeşim sakın öyle düşünme sosyalleşmeye bak seni sevmeyen insanları dinleme ve onlardan uzak dur hayatın tadını çıkar kötü düşünürsen kötü olur
inanmıyorumsacmalamayin abi lütfen ya ölmeyi düsünmek nedir vakti gelince rapbm alır
yani allaha filaninanmıyorum
sanırım en iyi düşündüren sendin ama sıkıntı şurda onlar haklılar bi yeteneğim yok ilerde evlenirsem çocuklarım karım askeri maaşla geçinemez ama sağolArkadaşım bu çok yanlış bir düşünce, çünkü sen başkaları için değil kendin için yaşayacaksın. Sana boş mu diyorlar kıskanıyorlardır. Seni umursamıyorlar mı s.et . Biraz bencil ol yeter. Gerisi hallolur zaten. Umursama insanları, SALLAAAAA
inanmıyorum
Post automatically merged:
yani allaha filan
Sadece acıyorum bu düşünceli insanlara.. yazık... Bilgin bey..hep senin gibiler zorla namaz zorla ibadet ben yanicam tamammı neden inanmıyorum saçma geliyor masal kitapları kuran dan daha gerçekçi
sende bilgin adamı tasla ismimi sikiyim senin gibi insanlar sadece zeki olduğunu düşünüyor ismim müslüman olmamı gerektirmez düşünen insan sorgular ben de sadece düşündüm
Ya yaylagülü çevrendeki insanlar sen yokmuşsun gibi davranınca olmuyo işte sadece yaşıyosun lise saçma sistem saçma din saçma yaşamak saçmaHerkesi takma ne yapıcaksın boş ver yalan dünya
acı sanırım intaar edersem yine acınıcaam şuanda da acınıyorum hıhSadece acıyorum bu düşünceli insanlara.. yazık... Bilgin bey..
Yanlış anlamazsan bir şey soracam. Yaş kaçtı ?Ya yaylagülü çevrendeki insanlar sen yokmuşsun gibi davranınca olmuyo işte sadece yaşıyosun lise saçma sistem saçma din saçma yaşamak saçma
acı sanırım intaar edersem yine acınıcaam şuanda da acınıyorum hıh
umarım öyle olurO dönemler öyle gelir insana, o dönemleri atlatınca bu yazdıkların sana komik gelmeye başlayacak ve kendi kendine güleceksin ben neler düşünmüşüm diye
17 ( aralıkta 18 )Yanlış anlamazsan bir şey soracam. Yaş kaçtı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?