Ultra Üye
Açıkçası direk karıya giderdim. Karşı tarafa bakir olarak gitmek istemezdim .
mrq bence cehenneme gitmemek daha önemli bnceAçıkçası direk karıya giderdim. Karşı tarafa bakir olarak gitmek istemezdim .
Konunun Başlığını Okudum Ve Direk Karıya Giderim Dedim Bi Baktım Konuya Sende Öyle YazmışsınAçıkçası direk karıya giderdim. Karşı tarafa bakir olarak gitmek istemezdim .
Kardeşim Karıya Git Ondan Sonra Secdeden Kafanı Kaldırma Ha Bu Arada Bilgilerinle Beraber Göm Kendinimadem 24 saatimiz var hemen neyim var neyim yok bütün
projeleri kodları,anlatımları ne biliyorsam bütün bildigimi ücretsiz yayınlarım bi konu altında 1 saat gitse bunlara (ALLAH razı olsun) demeniz Bi FATIHA okumanız yeter
geriye kalır 23 saat ondan sonra kafamı secdeden kaldırmazdım ne kadar az günah o kadar iyi
banka sana o kadar kredi verirmi saniyorsunbankadan kredi çekip yol köprü cami vb yaparım
yok öyle deme bi allah razı olsun diyen olur fatiha okuyan olur niye öyle diyorsun konu ölüme gelince bilgi paylasınca güzelKardeşim Karıya Git Ondan Sonra Secdeden Kafanı Kaldırma Ha Bu Arada Bilgilerinle Beraber Göm Kendini
Bilgi Payylaşmazsan Bilgidir Herkesin Bildiği Şey Bilgi Değildiryok öyle deme bi allah razı olsun diyen olur fatiha okuyan olur niye öyle diyorsun konu ölüme gelince bilgi paylasınca güzel
senin gelecegin parlak sende ışık varBilgi Payylaşmazsan Bilgidir Herkesin Bildiği Şey Bilgi Değildir
çıldırıyorum mantıklı aslındageciktirici kullanarak 31 çekmek
Sende Bu Yaşta Bu Zeka Hemen Çözdün Meseleyisenin gelecegin parlak sende ışık var