Ölmenize 24 Saat Var Deseler Ne Yaparsınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The Best Cheaters
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
madem 24 saatimiz var hemen neyim var neyim yok bütün
projeleri kodları,anlatımları ne biliyorsam bütün bildigimi ücretsiz yayınlarım bi konu altında 1 saat gitse bunlara (ALLAH razı olsun) demeniz Bi FATIHA okumanız yeter :)
geriye kalır 23 saat ondan sonra kafamı secdeden kaldırmazdım ne kadar az günah o kadar iyi

korktum bi an :D

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
bankadan kredi çekip yol köprü cami vb yaparım

Üye
6 HİZMET YILI
madem 24 saatimiz var hemen neyim var neyim yok bütün
projeleri kodları,anlatımları ne biliyorsam bütün bildigimi ücretsiz yayınlarım bi konu altında 1 saat gitse bunlara (ALLAH razı olsun) demeniz Bi FATIHA okumanız yeter :)
geriye kalır 23 saat ondan sonra kafamı secdeden kaldırmazdım ne kadar az günah o kadar iyi
Kardeşim Karıya Git Ondan Sonra Secdeden Kafanı Kaldırma Ha Bu Arada Bilgilerinle Beraber Göm Kendini

The Best Cheaters
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Sizi tamamen gösteren sorulardan bir tanesidir bu soru. Kişiliğe göre değişir cevaplar. Ama sizin bulacağınız en mantıklı cevabı gelin şöyle bir olasılığa dökelim(olasılığın babasından(Blasie Pascal):

Hangisi daha büyüktür?
a) Beklenen değer (hedonizm (fiziksel yaşamdan zevk alma) )
b) Beklenen değer (dini hayat)
- - -
(*=çarpı)

Olasılık A (Ateistin Karşılaşacağı Olasılıklar) => [Ölümden sonra hayat yok * Hedonizmden alınacak zevk] + [Ölümden sonra hayat var * Sonsuza dek lanetlenmek]

Olasılık B (Dindarın Karşılaşacağı Olasılıklar) => [Ölümden sonra hayat yok* Dinden alınacak zevk] + [Ölümden sonra hayat var * Sonsuz mutluluk]

Kitap:
“Pascal’ın mantığı çok basitti: Eğer (A), (B)’den büyükse o zaman hedonizme(fiziksel yaşamdan zevk alma) devam edecekti, ama eğer (A), (B)’den küçükse o zaman dindar olmalıydı.”
“Ama değişkenlerin değerini bilmeden bu denklemi nasıl çözdü?” diye sordu Michael.
“Birkaç varsayımda bulundu, örneğin, sonsuz mutluluğun değeri pozitif sonsuzdu ve sonsuza dek lanetlenmenin değeri negatif sonsuzdu.”
Sonsuz mutluluk = + ∞
Sonsuza dek lanetlenmek = - ∞
“Eğer bir denklemde sonsuzu kullanırsanız bu diğer her şeyi etkiler, çünkü bu çok büyük bir sayıdır, böylece (A) hedonizmin beklenen değeri negatif sonsuz ve (B) dini hayatın beklenen değeri pozitif sonsuz.”
(A)Hedonizm = - ∞ ve (B)Din = + ∞
Böylece (B)>(A)…
Ve (b) beklenen değer (hedonizm) < beklenen değer (dini hayat).. (Olasılıklarda din kazandı.)
___________________________________________________________________________________________________________________________

Kısa, öz ve mantıklı bir olasılıkla en mantıklı sonucu bulabilirsiniz. Rol iradede. ( Ben bunu imtihan diyorum :) )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.