live together die alone
Süper Üye
Bu arkadaşın dediği olayı yapıyorlar. İlk videoyla ismini alıyorlar sonda videoyu kapatıp kendisi geçiyor ismini tahmin ediyor.gecenlerde bı vıdeo gormustum farklı bı programla sankı araya 2 gecıs eklıyor gıbı yapıp ısmını alıyolar kendın soylemedıgıne emın mısın bı oncekı gorusmende ?
Böyle bir şeyin pek mümkünü yok gibi. Ama bir ara bir video vardı, SquidGame konseptli birisi aynı konuşma içerisinde 3 - 4 kişi geçiyormuş gibi gösteriyordu, böylelikle kişinin adını falan öğreniyordu, harici olarak "yüz tanıma" programı ile adını da öğrenemez diye düşünüyorum. Çünkü öyle bir program devletsel niteliğe sahiptirbiri geldi ve adımı biliyordu bunun yolu varmıs bilen varsa cevaplayabilir mi
Konuşmayı gerçekleşirken siz mi "sonraki" seçeneğine tıklayarak geç yaptınız yoksa kişi mi geçerecek sizin karşınıza geldi, bu bilgiyi verirseniz daha iyi yardımcı olabilirim.biri geldi ve adımı biliyordu bunun yolu varmıs bilen varsa cevaplayabilir mi
bende öyle duydum. attığı bir şeye tıkladıysan ip üzerinden bakmış olabilir belkiip bulmayı duydum ama isim bulmayı ilk defa duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?