14 Şub 2020 #1 YUSUFH4CK Y Uzman Üye Katılım 21 Ocak 2018 Mesajlar 209 Çözümler 1 Tepki puanı 17 Ödüller 6 Yaş 25 8 HİZMET YILI 2 yıldır bu sitedeym bilgisayara ara verdim siteyi tamamen unuttum birçok şey değişmiş lol hilesi yapıcaktım onaylı üye istedi nasıl onaylı üye olabilirim?
2 yıldır bu sitedeym bilgisayara ara verdim siteyi tamamen unuttum birçok şey değişmiş lol hilesi yapıcaktım onaylı üye istedi nasıl onaylı üye olabilirim?
14 Şub 2020 #2 merthacarlioglu M Üye Katılım 3 Şub 2020 Mesajlar 47 Tepki puanı 3 Yaş 31 6 HİZMET YILI 50 adet spamsız , yerinde yorumlar atman gerekiyor. Forum kurallarında detaylı şekilde var okuyabilirsin
50 adet spamsız , yerinde yorumlar atman gerekiyor. Forum kurallarında detaylı şekilde var okuyabilirsin
14 Şub 2020 Konuyu başlatan #3 YUSUFH4CK Y Uzman Üye Katılım 21 Ocak 2018 Mesajlar 209 Çözümler 1 Tepki puanı 17 Ödüller 6 Yaş 25 8 HİZMET YILI merthacarlioglu' Alıntı: 50 adet spamsız , yerinde yorumlar atman gerekiyor. Forum kurallarında detaylı şekilde var okuyabilirsin Genişletmek için tıklayın ... ha pardon geç geldi onaylı üye
merthacarlioglu' Alıntı: 50 adet spamsız , yerinde yorumlar atman gerekiyor. Forum kurallarında detaylı şekilde var okuyabilirsin Genişletmek için tıklayın ... ha pardon geç geldi onaylı üye