Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dostum 6 yorumdan hiçbir şey olmaz, bir kaç yorum daha atıp tekrar onaylı üye olabilirsin o kadar kasmana gerek yok. İyi şanslar ve şimdiden hayırlı olsun
İstemeden spam tarzı mesajlar atmış olabilirsin. Benim merak ettiğim bir şey var biz yeni üyeler forumda onaylı üye olmak için vs mesajlar atmamız gerekiyor ama genelde girdiğim tüm konular kilitlenmiş oluyor en azından tartışmaya açık olabilecek genel kültür kısmı vs var burada ki konular hemen kilitlenmemeli.
Hiçbir kullanıcımıza garezimiz yok kimsenin yorumlarını inadına uğraştırmak için silmiyoruz. Aksine bütün kullanıcılarımız bizim için eşit herkese aynı değeri veriyoruz. Sizin yaptığınız kural dışı davranışlara anlık olarak etkileşim gösteremediğimiz oluyor lakin gördüğümüz zaman eski mesajlarınızda olsa gerekli düzenlemeyi sağlamak adına işlem yapıyoruz.
Kontol ettiğimde mesajlarınızın değil mesaj attığınız konuların silindiğini gördüm dediğim gibi hiçbirinize garezimiz yok aksine bizi tercih ettiğiniz için sizlere en iyi şekilde yardımcı oluyoruz.