- Konuyu başlatan
TestaMent' Alıntı:tmm allah rahatlık versin bende yapmaya calışıcam sana özel sana iyi gecelerCasus' Alıntı:işte uyuyacam kardeş uykum var sabah kalktığım'da ilk iş yapacam
MyLighTR' Alıntı:PaşaWT Böyle Yap bakalım <3
TestaMent' Alıntı:tmm allah rahatlık versin bende yapmaya calışıcam sana özel sana iyi gecelerCasus' Alıntı:işte uyuyacam kardeş uykum var sabah kalktığım'da ilk iş yapacam
Casus' Alıntı:TestaMent' Alıntı:tmm allah rahatlık versin bende yapmaya calışıcam sana özel sana iyi gecelerCasus' Alıntı:işte uyuyacam kardeş uykum var sabah kalktığım'da ilk iş yapacam
![]()
![]()
TestaMent' Alıntı:Casus' Alıntı:TestaMent' Alıntı:tmm allah rahatlık versin bende yapmaya calışıcam sana özel sana iyi gecelerCasus' Alıntı:işte uyuyacam kardeş uykum var sabah kalktığım'da ilk iş yapacam
![]()
![]()
Bide Profil Yapsan Rep verdim
Casus' Alıntı:TestaMent' Alıntı:Casus' Alıntı:TestaMent' Alıntı:tmm allah rahatlık versin bende yapmaya calışıcam sana özel sana iyi gecelerCasus' Alıntı:işte uyuyacam kardeş uykum var sabah kalktığım'da ilk iş yapacam
![]()
![]()
Bide Profil Yapsan Rep verdim
rep vermemişsin
Casus' Alıntı:xxiboxx45xx' Alıntı:Kullanıcı Adı: BY-CoderBlackLion
tm kardeşim yarın sabah elinde olur.
DeadlyForces' Alıntı:Bi tane bana yapar mısın rep verildi
DeadlyForces yazılacak altınada coder yazarsan sevinirim
tm kardeşim sabah elinde olur.
beğendiysen Ne Mutlu Banaxxiboxx45xx' Alıntı:Casus' Alıntı:xxiboxx45xx' Alıntı:Kullanıcı Adı: BY-CoderBlackLion
Adamsın Kardeşim Saol Çok Güzel Olmuş
Casus' Alıntı:beğendiysen Ne Mutlu Banaxxiboxx45xx' Alıntı:Casus' Alıntı:xxiboxx45xx' Alıntı:Kullanıcı Adı: BY-CoderBlackLion
Adamsın Kardeşim Saol Çok Güzel Olmuş![]()