Email hesabı geçici emailmi yoksa normal bildiğimiz mail hesabımımerhaba arkadaşlar dün fortnite oynamak için bir internet sitesi üzerinden epicgames hesabı satın aldım. içinde güzel skinler vs var fakat hesabın e mail adresini değiştiremiyorum. satıcıya sorduğum zaman e mail adresi onaysız olduğu için değiştirmesem de sorun olmayacağını falan söyleyip konuyu kapattı. fakat ben bu hesabın e mailini üzerime almak istiyorum ve değiştirmek istediğimde kayıtlı olan email hesabına bir kod gidiyor ve değiştiremiyorum. nasıl değiştireceğim hakkında bilgisi olan birisi bana yardımcı olabilir mi?
O email in isminde e mail açmaya çalış eğer zaten var diyorsa geçmiş olsunmerhaba arkadaşlar dün fortnite oynamak için bir internet sitesi üzerinden epicgames hesabı satın aldım. içinde güzel skinler vs var fakat hesabın e mail adresini değiştiremiyorum. satıcıya sorduğum zaman e mail adresi onaysız olduğu için değiştirmesem de sorun olmayacağını falan söyleyip konuyu kapattı. fakat ben bu hesabın e mailini üzerime almak istiyorum ve değiştirmek istediğimde kayıtlı olan email hesabına bir kod gidiyor ve değiştiremiyorum. nasıl değiştireceğim hakkında bilgisi olan birisi bana yardımcı olabilir mi?
Mail adresine ulaşamadan mail adresini değiştirmenin imkanı yok.merhaba arkadaşlar dün fortnite oynamak için bir internet sitesi üzerinden epicgames hesabı satın aldım. içinde güzel skinler vs var fakat hesabın e mail adresini değiştiremiyorum. satıcıya sorduğum zaman e mail adresi onaysız olduğu için değiştirmesem de sorun olmayacağını falan söyleyip konuyu kapattı. fakat ben bu hesabın e mailini üzerime almak istiyorum ve değiştirmek istediğimde kayıtlı olan email hesabına bir kod gidiyor ve değiştiremiyorum. nasıl değiştireceğim hakkında bilgisi olan birisi bana yardımcı olabilir mi?
geçici mailse eğer, bunu değiştirmenin bir yolu var mı?Reis eğer email geçiçiyse sorun olmaz da geçiçi değilse işin yaş söyliyeyim sana bendikkat et hesaba çalınabilir veya sana satan kişi yeniden hesabı kendi üstüne alabilir keşke almasaydın hesabı parana yazık olmuş
geçici e posta noluyor dostum, eğer geçiciyse geri alabilme şansımız var mı?geçici e posta dır büyük ihtimalle sorun olmaz ama araştır öğren normal e posta ise hesabın gider dikkat et
Valla araştır reisgeçici mailse eğer, bunu değiştirmenin bir yolu var mı?
Hayır sadece satan adamın geri alması kesin değil. yani emaili kaybetmişse geri alamaz hesabı.geçici mailse eğer, bunu değiştirmenin bir yolu var mı?
google yaz geçiçi eposta diye birçok site vardır geçiçi e postaların kullanım süresi 1 saatir daha sonra kullanamazsın geçici e posta ise sıkıntı olmaz o adam bile hesabını alma ihtimali yoktur.temp mail sitesi mesela örnek verim geçici e posta kurma sitesidirgeçici mailse eğer, bunu değiştirmenin bir yolu var mı?
Post automatically merged:
geçici e posta noluyor dostum, eğer geçiciyse geri alabilme şansımız var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?