Donator
One Piece'te baya eğlenceliydi baktım biraz yorumlara çekici duruyor bugün birkaç bölüm izleyeyim, teşekkürlerGintama var komedi üzerine sarıyor ama.
Demon Slayer Veya Fire Force BaşlayabilirsinBana da anime önerir misiniz rica etsem ilk neyden başlamalıyım
Bakacağım. Teşekkür ederimDemon Slayer Veya Fire Force Başlayabilirsin
Naruta Var Aynı Tarz
Konuda Naruto'yu izlediğimi yazdım yaNaruta aynı tarz aynı şekil
Gintama listemde ya aldım onu kesin çoğu kişi yazmış, dragon ball da baya çekici duruyor ama nedense pek tutulmamış gibi bir vibe aldım ama ona da şans vereceğimGintama var kesinlikle izlemeni tavsiye ederim eğer izlediysen dragon ball var onada bı göz at istersen
Fullmetal Alchemist'i çok duydum Gintama'dan sonra attım listeye teşekkürlerFullmetal Alchemisti izlemediysen kesinlikle öneririm. tokyo ghoul falan da fena değil
Demon Slayer'ı izledim güzeldi, Gintama ve Bleach arasında kaldım ikisinden birine başlayacağım veya Jujutsu Kaisen'i de izleyebilirim kısa olduğu için. Teşekkürler öneriler içinDemon Slayer, Bleach, Jujutsu Kaisen
Baki aslında duymuştum boks falandı sanırım attım listeye teşekkürlerbaki öneririm böyle vurdulu kırdılı şeyler seviyorsan .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?