Uzman Üye
dışarı 5 aydır çıkmıyorum futbol değil arkadaşım bile yok sahile yakın değiliz bira içmiyorum.Kanka bir süre sosyal medyayı sal gitsin kendini zorla bakmamak için sosyal medyaya git bi kahve iç kitap al yanına bir yandan keyif sür bir yandan kitap oku çalış kurtulmanın tek yolu sosyal medyadan uzak durmak hem dışarıya zaman ayırırsan en azından aklın dağılır hemde kız görürsen tanışırsın işleri yavaş yavaş yürütürsün futbol seviyorsan maçlara git veya arkadaşların varsa sahile inin bi temiz hava bi bira 10/10 olursun
Bende dışarı bir kaç aydır çıkmıyom çok sıkılıyorum ama benimde anksiyete var dışarı çıkınca çok içime kapanık oluyorum insanlar sürekli boş boş bana bakıyormuş gibi hissediyorum çok rahatsız oluyorumdışarı 5 aydır çıkmıyorum futbol değil arkadaşım bile yok sahile yakın değiliz bira içmiyorum.
bunların apaynısı bendede var valla.Bende dışarı bir kaç aydır çıkmıyom çok sıkılıyorum ama benimde anksiyete var dışarı çıkınca çok içime kapanık oluyorum insanlar sürekli boş boş bana bakıyormuş gibi hissediyorum çok rahatsız oluyorum
hangi bilim kurgu filmlerini önerirsin.şehrindeki futbol guruplarına gir orda adam lazım diye yazarlar gidersin evde de biraz egzersiz yap sosyal medya kullanma biraz bilimkurgu filmi yada kitap oku
matrix serisi blade runner 1 ve 2 prometheus coverfield paradoxu coverfield 10 life vb ayrıca kızları çok abartma pek bir şey yok benim tipim pek iyi değil ama sevgilim var ayrıca yavşayan kızda çok oluyor kızlar sadece tipe bakmaz tip para karakter ve duruşun önemli birisi yoksa diğerleri ile kapatırsın kaldım ki kızlar zaten bir işe yaramıyor biz erkekler abartıyoruz zaten yarın bir gün sevgilin olursa diyeceksin bu muydu diye en güzel kızı da avlasan pek bir şey olmuyor bir yerden sonra sıkıyor cinsellik bile bir yere kadar. sen o işleri borderline falan bırak aşırı zengin değilsen psikolojik hastalıklara sahip olamazsın bunlar zengin hastalıkları senin çabalaman çalışman gerek uyku düzenini düzelt derslere başla zaten ünide rahatlarsınhangi bilim kurgu filmlerini önerirsin.
tavsiyeler için teşekkürler.matrix serisi blade runner 1 ve 2 prometheus coverfield paradoxu coverfield 10 life vb ayrıca kızları çok abartma pek bir şey yok benim tipim pek iyi değil ama sevgilim var ayrıca yavşayan kızda çok oluyor kızlar sadece tipe bakmaz tip para karakter ve duruşun önemli birisi yoksa diğerleri ile kapatırsın kaldım ki kızlar zaten bir işe yaramıyor biz erkekler abartıyoruz zaten yarın bir gün sevgilin olursa diyeceksin bu muydu diye en güzel kızı da avlasan pek bir şey olmuyor bir yerden sonra sıkıyor cinsellik bile bir yere kadar. sen o işleri borderline falan bırak aşırı zengin değilsen psikolojik hastalıklara sahip olamazsın bunlar zengin hastalıkları senin çabalaman çalışman gerek uyku düzenini düzelt derslere başla zaten ünide rahatlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?