Kaç aylık olduklarını bilmiyorum da ikisi en azından 4 5 yıldır bizimleler kafesin içinde edebildikleri kadar edebiliyorlar.Kaç aylık bunlar ? Eş mi ikisi ? Kafesin içinde hareketliler mi ?
sürekli kafesde duruyolarsa olabilir
Kaç aylık olduklarını bilmiyorum da ikisi en azından 4 5 yıldır bizimleler kafesin içinde edebildikleri kadar edebiliyorlar.
4-5 yıl diyosunBen küçük zannetim. Sanırım Pek kafesten çıkarmadığınız için uçmuyorlardır. Ev müsait oldukça kafesten çıkar onları. Eğer Çiftseler. Birini bi köşeye diğerini başka köşeye koy serbest bırak. Zamanla uçarlar.
Yok 4-5 bizimleler sadece tamamen uçamayan kuş uçmuyor sürekli yere çakılıyor diğeri en azından uçabiliyor ama uçabilsede arada çarpıp yere düşüyor ikisindede problem var acaba böyle kontrole götürmeyip günah mı işliyorum diyorum bir yandanda uçamadıklarına üzülüyorum4-5 yıldır uçmuyorlar mı
kafeste olduklarında birbirlerini öpüyorlar ama buna çiftlik diyebilirmiyiz bilmem de yeşil renkli olan farklı yerdeyse mavi olan onu yanına çağırıyor yada yeşil'in yanına gelmeye çalışıyor eşlik bu oluyor heraldeSen benim dediğimi yap. Bende 70 küsür güvercin. yaklaşık 15 20 adette muhabbet kuşu var. Eğer kuşların eş ise ev müsait oldukça çıkar kafeslerinden koy birbirinden uzak yerlere. Birbirlerine yaklaşmak isteyeceklerdir. Zamanla uçmaya başlarlar. Hergün yapmalısın bunları.
Bu söylediklerine bakarsak eş bunlar. Dediğim gibi yaparsan zamanlar uçarlar. Özgür bırak onları. Bendekilerden çift olanlardan, Dişi olanını elime alıyorum Erkeği çatıda havaya atıyorum kuş uçup tekrar dişisinin yanına, elime konuyor. Sende evin içinde dışarı salarsan hayvanlar rahat eder. korkularını yenerler. uçtuklarında cama duvara çarpmazlar zamanla..kafeste olduklarında birbirlerini öpüyorlar ama buna çiftlik diyebilirmiyiz bilmem de yeşil renkli olan farklı yerdeyse mavi olan onu yanına çağırıyor yada yeşil'in yanına gelmeye çalışıyor eşlik bu oluyor heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?