24 May 2019 #1 Velxus Ultra Üye Katılım 18 Nis 2016 Mesajlar 2,279 Çözümler 6 Tepki puanı 879 Ödüller 12 10 HİZMET YILI Arkadaşlar sitede 2 3 kişi pubg lite mega hack diye trojen virüsü dağıtıyor sakın indirmeyin sendspace .com gibi siteler falan gönderiyor Eğer link memoryhackers yöneticileri tarafından yapılmadıysa ve onaylanmadıysa o linkten virüsü indirmeyin Yönetici abilerimizde buna engel olursa güzel olur teşekkürler. Kanıt : Son düzenleme: 24 May 2019
Arkadaşlar sitede 2 3 kişi pubg lite mega hack diye trojen virüsü dağıtıyor sakın indirmeyin sendspace .com gibi siteler falan gönderiyor Eğer link memoryhackers yöneticileri tarafından yapılmadıysa ve onaylanmadıysa o linkten virüsü indirmeyin Yönetici abilerimizde buna engel olursa güzel olur teşekkürler. Kanıt :
24 May 2019 #2 Beyaztas marvelous Seçkin Üye Katılım 27 Haz 2018 Mesajlar 481 Çözümler 1 Tepki puanı 74 Ödüller 6 Yaş 24 Sosyal 7 HİZMET YILI Bunu bilmeyen forum üyesi yoktur diye tahmin ediyorum.
24 May 2019 Konuyu başlatan #3 Velxus Ultra Üye Katılım 18 Nis 2016 Mesajlar 2,279 Çözümler 6 Tepki puanı 879 Ödüller 12 10 HİZMET YILI Beyaztas' Alıntı: Bunu bilmeyen forum üyesi yoktur diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıklayın ... Herkes yeni okuldan geliyor , uyanıyor görmeyip indirirler diye paylaştım bu konuyu
Beyaztas' Alıntı: Bunu bilmeyen forum üyesi yoktur diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıklayın ... Herkes yeni okuldan geliyor , uyanıyor görmeyip indirirler diye paylaştım bu konuyu
24 May 2019 Moderatör #4 nader11ndeu Słyszę, słyszę letni powiew. Kurucu Katılım 20 Haz 2015 Mesajlar 7,666 Çözümler 136 Tepki puanı 20,725 Ödüller 25 10 HİZMET YILI Aktif üyelerin link paylaşması zaten yasak, adam virgül falan koymuş az biraz beyni olan virüs olduğunu anlar zaten. Konu kilit.
Aktif üyelerin link paylaşması zaten yasak, adam virgül falan koymuş az biraz beyni olan virüs olduğunu anlar zaten. Konu kilit.