hocam demek istediginizi anladım fakat tek anlamadıgım yer tescilli ad dediginiz şey nasıl oluyor yani yorumunuz için teşekür ederim ek olarak beinsport1 2 3 4 onlara ait hocam
dostum sadece beinsport yayınlarına yer wermicem yani onlarınkini vermicem bi sorun olmaz inşallah siteye telif bildiriside koycamYanlış anlamamışsam sen maç yayınları varmış gibi yapıcaksın ama olmicak dimi ozaman hiçbişeyden dava yemezsin kardeş rahat olabilirsin.
Arkadaş reklam amaçlı yada prim amaçlı bir site paylaşımı yapmamış. Bilgi amaçlı & yardım amaçlı paylaşmış. Sen ban yediysen, haketmişsin demektir. Yöneticilerimiz haksız yere reklam banı atmaz.Bu adam site paylaşmış neden banlamıyorsunuz ben paylaştım banladınız ?
Gel bi konusalım neden ban yediğimi ne dersin ?Arkadaş onay sistemi amaçlı yada prim amaçlı bir site paylaşımı yapmamış. Bilgi amaçlı & yardım amaçlı paylaşmış. Sen ban yediysen, haketmişsin demektir. Yöneticilerimiz haksız yere onay sistemi banı atmaz.
Gel bi konusalım neden ban yediğimi ne dersin ? " Ayrıca sizin sitenizin yöneticilerinde edepde yok küfür ederek banlıyorlar nerde bu adamlık"
dostum yazdıklarına katılıyorum ekip olarak 10 senedir bu işteler başarılı bir site burası kendini ispatlamış fakat yorumu attıgın yer yanlışabi adamsınız. Türkiyede en iyi oyun hilesini siz yapıyorsunuz. yakında wolftünün ünlü hilelerinide geçersiniz. başarılarınızın devamını dilerim.
bende öyle düşünüyorum saolBeinsports'un yayınlarını vermediğin sürece sıkıntı olmaz bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?