gerçekten öyle biraz zekide kullanman gerekiyor her an her saniye kullanmak cok iyi bir durum olmuyor. raporlanmamak için benim tavsiyem oyun başlarında ustunlugu kurabilmek için gerektiği kadar kullanıp sonrasında cok fazla zorlamadan ve hırsa yenilmeden dengeyi kurmak gerekiyor...Memoryhackers 1 numaradır . Ancak sen belli edersen ve ABARTIRSAN bütün hileler ban yedirtir
Abartmadan inanın kullancım guest hesaplar açtim yinede ban atıldı sadece Esp açık olarak belli etmeden memoryhacker'ın hilesini 1 seneden beri kullanıp ban yemeyen var mıdır acaba ?Memoryhackers 1 numaradır . Ancak sen belli edersen ve ABARTIRSAN bütün hileler ban yedirtir
Arkadaşlar öncelikle merhabalar.
Hile kullanmak inanin istemiyorum ama oyun buna beni mecbur itiyor bir hesabım 10yıl ban yedi. Oyunun guardi beni algılamadan ban atılmayan bir hile varmıdır? memoryhackers'in hilesi bu iş için sizce uygunmudur? ben elimden geldiğince belli etmeden oynayabilirim lakin hile konusunda uzman bir arkadaşimiz bana dc :Ömer | 32#9331 adresinden ulaşabilirmi yada burdan forumdan bana anlatabilir mi ? 2 yıl yada 1 seneden beri kullanıp bu işin ehli olan arkadaşlar ariyorum pubg mobilede birlikte oynamak ve güzel bir konuma gelmek istiyorum yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok tsk ederim.
memory hackersi beli etmeden kulanırsan ban yemesinArkadaşlar öncelikle merhabalar.
Hile kullanmak inanin istemiyorum ama oyun buna beni mecbur itiyor bir hesabım 10yıl ban yedi. Oyunun guardi beni algılamadan ban atılmayan bir hile varmıdır? memoryhackers'in hilesi bu iş için sizce uygunmudur? ben elimden geldiğince belli etmeden oynayabilirim lakin hile konusunda uzman bir arkadaşimiz bana dc :Ömer | 32#9331 adresinden ulaşabilirmi yada burdan forumdan bana anlatabilir mi ? 2 yıl yada 1 seneden beri kullanıp bu işin ehli olan arkadaşlar ariyorum pubg mobilede birlikte oynamak ve güzel bir konuma gelmek istiyorum yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok tsk ederim.
Şuanda aktif olarak kullanmaya devam ediyormusun ? script dediğin nedir eğer o dedigini ben kullansam senin gibi ban atılmadan oynayabilirmiyim ?3 yıl script kullandım. Şimdi memoryhacker ı deniycem kesinlikle evade kullanma kardeşim oto skill kullanma bu dediklerimi yaptığın sürece kimse anlamaz
Memoryhacker mi kullanıyorsun ? eğer öyle ise beni dcden eklermisin rica etsem ?ilk çıktığı günden beri kullanıyorum aimbot kullanmadığın sürece sıkıntı yaşamazsın
memoryhacker mi çalışmıyor anlayamadım ?hile çalışmıyorki nasıl oynıcan ???
Belli etmeden oynadığım halde ban yedim guest hesaplar ile bence bilen arkadaşlar yardımcı olmak istemiyor gibi :Sabi direk belli edersen ban yersin tabi .
evet hile sıkıntılı şuanMemoryhacker mi kullanıyorsun ? eğer öyle ise beni dcden eklermisin rica etsem ?
Post automatically merged:
memoryhacker mi çalışmıyor anlayamadım ?
Peki senin bildigin bir hile varmıdır ? oyunda hileler yüzünden özelikle arapların hilesi yüzünden mecburen hile yapmak zorundayim yoksa oyunda oynayamıyorsun o yüzden bilen biri ariyorum.evet hile sıkıntılı şuan
sürekli ban atıyor dikkat et
ana hesabında girme bu aralar
hile fix galiba önüne gelene ban atıyor
kardeş bilmesi yokBelli etmeden oynadığım halde ban yedim guest hesaplar ile bence bilen arkadaşlar yardımcı olmak istemiyor gibi :S
dostum başka güvenilir hile bilsem burda ne işim var.Peki senin bildigin bir hile varmıdır ? oyunda hileler yüzünden özelikle arapların hilesi yüzünden mecburen hile yapmak zorundayim yoksa oyunda oynayamıyorsun o yüzden bilen biri ariyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?