6 Ara 2015 Yasaklandı #1 Memoryaşk M Onaylı Üye Katılım 4 Ara 2015 Mesajlar 53 Tepki puanı 3 10 HİZMET YILI iyi akşamlar dostlarım.Froum için bir FTP Cheat programını kodlamaya karar verdım.Kabülmü ?
6 Ara 2015 Konuyu başlatan Yasaklandı #2 Memoryaşk M Onaylı Üye Katılım 4 Ara 2015 Mesajlar 53 Tepki puanı 3 10 HİZMET YILI Cvp: (ÖNEMLİ) vaz geçtim beyler boşverin zaten daha kullanıcı giriş yerinde siteden veri alıcam o kodu bılmıyorum ve hwid felan lazım yardım edersenız hallederım
Cvp: (ÖNEMLİ) vaz geçtim beyler boşverin zaten daha kullanıcı giriş yerinde siteden veri alıcam o kodu bılmıyorum ve hwid felan lazım yardım edersenız hallederım
6 Ara 2015 Moderatör #3 LeftSpace aka panic.rs Kurucu Katılım 18 Haz 2015 Mesajlar 3,379 Çözümler 50 Tepki puanı 13,156 Ödüller 22 Sosyal 10 HİZMET YILI Cvp: (ÖNEMLİ) Memoryaşk' Alıntı: vaz geçtim beyler boşverin zaten daha kullanıcı giriş yerinde siteden veri alıcam o kodu bılmıyorum ve hwid felan lazım yardım edersenız hallederım Genişletmek için tıklayın ... Yarın PHP Api yapıcam Login için Loadere Yapıcam nasıl olsa Apinin linkini atarım Sende ordan ApiLogin.php?username=213&pass=encryptedpass Şeklinde Yollatıp Girişleri Kontrol edebilirsin.. HWİD Chat için gerekmez İyi Forumlar..
Cvp: (ÖNEMLİ) Memoryaşk' Alıntı: vaz geçtim beyler boşverin zaten daha kullanıcı giriş yerinde siteden veri alıcam o kodu bılmıyorum ve hwid felan lazım yardım edersenız hallederım Genişletmek için tıklayın ... Yarın PHP Api yapıcam Login için Loadere Yapıcam nasıl olsa Apinin linkini atarım Sende ordan ApiLogin.php?username=213&pass=encryptedpass Şeklinde Yollatıp Girişleri Kontrol edebilirsin.. HWİD Chat için gerekmez İyi Forumlar..